Transportul de mobilă fără niciun stres

Plănuiești să te muți?

Dacă te-ai mutat vreodată știi foarte bine cum decurge tot procesul de mutare. Pe lângă faptul că trebuie să pui în cutii tot ceea ce ai în casă, trebuie să te ocupi de transport mobilă, lucru care poate fi destul de dificil. În cazul în care plănuiești să te muți, trebuie să apelezi la o firmă de transport mobilă care să te ajute să scapi de griji atunci când îți muți domiciliul.

Engineer Moving este o firmă care te poate ajuta în momentul în care dorești să te muți și ai nevoie de mutări mobilă. Ei îți oferă atât transportul mobilierului local cât și național sau internațional. Dacă ai nevoie și de depozitarea, montarea sau demontarea mobilei, aceșia sunt alegerea ideală.

De ce să alegi mutări în București cu Engineer Moving?

– echipă tânără și dinamică, calificată, cu experiență, organizată
– soluții optime pentru mutări mobilă
– depozitare mobilier, montare-demontare
– obiectele sunt protejate (cu paturi speciale pentru mobilier, folie stretch, folie cu bule de aer)
– pot fi mutate orice obiecte, indiferent de valoarea lor, materialul din care sunt făcute (mobilier antic, sticla, oglinzi, acvarii, electronice, electrocasnice, etc.) sau de volumul acestora
– preț bun
– poliță de asigurare pentru mobilă în valoare de 35 000 de euro

Serviciile oferite:
– Mutări ieftine de mobilă
– Mutări firme
– Mutări locale (București)
– Mutări internaționale (România – Germania, România – Franța)
– Mutări naționale (București – Constanța, București – Cluj)
– Transport și mutări mobilier
– Relocare
– Demontare – Montare
– Depozitare mobilă

Apelează la o firmă de transport

Când vine vorba de mutarea mobilei, fie la nivel local, național sau internațional, intervine de cele mai multe ori stresul deoarece de multe ori apar o grămadă de probleme. Fie că este vorba de faptul că dorim ca mobila să fie mutată într-un timp cât mai scurt sau ne facem probleme pentru ca aceasta să fie transportată în siguranță, toate sunt motive care ne va face să ne stresăm.

Dacă dorești să ai parte de transport mobilă București, cei de la Engineer Moving îți oferă soluții prin care să stai liniștit și relaxat, în timp ce profiți și de un preț bun. Firma îți pune la dispoziție un transport mobilă București rapid, în termen de o zi (excepție făcând mutările de mobilă cu caracter special) și îți oferă forțe în plus atunci când este necesar. De asemenea, dacă dorești să depozitezi mobila până te decizi în ce loc să muți mobila București, nu trebuie să îți faceți griji, pentru că ești asigurat. Ai parte de mutări mobilă București într-un timp rapid și vei putea să îți reduci din stresul pe care îl implică schimbarea domiciliului. Vei vedea că pentru a avea parte de mutări mobilă București nu este așa de greu cum ți-ai imaginat, atunci când ai alături o echipă pe care te poți baza.

2017-09-08T08:58:18+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree