Sezonul estival se apropie. Iata cum atragi clienti daca detii o pensiune!

Anotimpul calduros se apropie cu pasi repezi, iar turistii din toata lumea incep sa-si planifice vacantele inca de acum, pentru lunile fierbinti.
Daca lucrezi in turism si detii o pensiune pe litoral sau intr-o zona montana, pregateste-te, intrucat acesta va fi cel mai profitabil sezon pentru tine! Insa, pentru a atrage turisti, ai nevoie ca pensiunea ta sa aiba cel putin 4 stele si sa pui la dispozitia vizitatorilor conditii foarte bune de cazare.

Iata care sunt aspectele pe care va trebui sa le iei in considerare daca vrei sa atragi mai multi turisti:

  • Spatiul trebuie sa fie in permanenta curat si ingrijit. Dintre toti factorii care iti pot garanta succesul, curatenia din camere este cel mai important. Atunci cand rezerva o camera la o pensiune sau intr-un hotel, turistii se uita in primul rand la aspectul camerelor si sunt foarte atenti la detalii: cat de curata este pardoseala, daca sunt urme de igrasie pe pereti, daca cearsafurile sunt curate si proaspete, investigand cu atentie si modul in care se prezinta toaleta. Este indicat sa angajezi unul sau mai multi agenti de salubritate care sa se ocupe in permanenta de curatenie. De asemenea, pentru ca pensiunea sa fie curata ca lacrima, iar pentru a dezinfecta asa cum trebuie spatiul, va trebui sa iti faci o aprovizionare cu produse si solutii de curatenie de inalta calitate, asa cum sunt aceste produse de curatenie ieftine pe dacris94.ro, iar de restul se vor ocupa angajatii tai.

 

  • Facilitatile conteaza! Daca iti doresti ca turistii sa-ti recomande pensiunea mai departe, totul trebuie sa functioneze asa cum trebuie, intrucat clientii sa ramana cu o impresie buna la incheierea sejurului. Acestea fiind spuse, va trebui sa faci cateva verificari de rutina si sa inlocuieste acele obiecte vechi sau instalatii stricate. Mai intai, iti sugeram sa verifici starea sistemelor de iluminat. Este posibil ca unii clienti sa nu fie multumiti de faptul ca lumina este prea puternica sau prea difuza. Pentru a scapa de aceasta problema, e indicat sa inlocuiesti becurile uzuale cu becuri cu led, pe care le poti achizitiona de aici: https://www.led-zone.ro/becuri-led, intrucat acestea sunt mult mai eficiente energetic si rezista mai mult. Totodata, va trebui sa verifici daca presiunea apei la dus este potrivita, daca robinetii nu sunt ruginiti si daca vasul de toaleta este curat si functioneaza asa cum trebuie. Verifica si starea mobilierului si inlocuieste acele piese care prezinta defecte.

 

  • Beneficiile extra sunt cele care, de cele mai multe ori, fac diferenta. Turistii vor fi fericiti daca le vei pune la dispozitie cele necesare pentru a gati, pentru a se simti confortabil, cat si sali sau spatii de relaxare si divertisment. Asadar, asigura-te ca pensiunea ta dispune de o bucatarie dotata complet, astfel incat clientii sa poata avea acces la facilitati precum frigider, aragaz si hota, cum ar fi aceasta hota Beko disponibila la Badabum, mese, tacamuri si alte obiecte necesare in bucatarie. Nu uita de spatiile de relaxare, unde poti include mese de ping-pong, de biliard sau table de darts. Curtea, gradina si accesul gratuit la Wi-Fi sunt, de asemenea, puncte forte care mai adauga putin la gradul de satisfactie al clientilor.

Pe langa aceste aspecte, nu trebuie sa uiti de comunicarea cu turistii! Amabilitatea si blandetea sunt atuuri care iti pot aduce aprecierea turistilor si iti pot garanta faptul ca acestia vor reveni cu drag la pensiunea ta.

2017-09-08T09:02:07+00:00

One Comment

  1. Masina de spalat vase March 14, 2018 at 2:58 pm - Reply

    Interesanta perspectiva din care privesti lucrurile. Promovarea este cea mai importanta in dezvoltarea unei afaceri.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree