carte tigrul care a venit la ceai judith kerr editura pandoram

Titlul original: The Tiger Who Came to Tea
Gen: Pentru Copii, Carte ilustrată
Format: Broșată
Număr de pagini: 32
Traducător: Luminița Gavrilă
Format: 220 x 280  mm
Data apariției: 2017 || Editura Pandora M

Sinopsis:
Se aude soneria tocmai când Sophie și mămica ei iau ceaiul împreună în bucătărie. Cine poate fi?
Cu siguranţă nu se așteaptă ca la ușă să fie un tigru mare, cu blana vărgată!

Această poveste faimoasă despre Sophie și neobișnuitul său musafir continuă să încânte milioane de copii încă de când a fost publicată pentru prima oară, acum aproape 50 de ani.

„O poveste nemuritoare.” The Independent

Rating: 5+/5

carte tigrul care a venit la ceai judith kerr editura pandoram

Când îți bate un tigru la ușă…

Oare de câte ori în viață ne putem trezi cu un tigru la ușă? Probabil că de cele mai multe ori, niciodată (vom lăsa loc și excepțiilor). De bună voie și nesilit de nimeni, nu prea cred că vei vedea un tigru cum apare din senin la ușa ta și dorește să bea un ceai alături de tine.

Acest lucru însă li s-a întâmplat însă tinerei Sophie și mamei ei: s-au trezit pe nepusă masă cu un tigru imens la ușă! Și nu orice tigru ci un tigru portocaliu, frumos, vărgat, de dimensiuni considerabile și cu un apetit foarte mare pentru… ceai.

carte tigrul care a venit la ceai judith kerr editura pandoram

Tigrul te lasă fără mâncare

Există numeroase povești nemuritoare, iar Tigrul care a venit la ceai este una dintre ele. Judith Kerr a creat această minunată poveste cu mare drag și v-o recomand din inimă! Este o poveste simplă, frumoasă, neașteptată și plină de amuzament. Mulți oameni s-ar teme dacă ar avea un tigru în casă însă în povestea Tigrul care a venit la ceai am asistat la o întâmplare în care o familie se împrietenește pe scurt timp cu un tigru care îi lasă fără mâncare în casă.

Mă bucur de faptul că am reușit să descopăr încă o carte minunată pentru copii care nu ar trebui să vă lipsească din casă, mai ales dacă aveți mici cititori! Finalul lecturii a fost unul care ne învață că mereu există o soluție pentru situațiile neașteptate și că totul se rezolvă atâta timp cât avem idei, inspirație și un zâmbet pe buze alături de cei dragi nouă!