Real Techniques Sponge Review

Real Techniques Sponge Review

Burețelul magic

Când vine vorba de frumusețe parcă văd cum de la o zi la alta apar noi produse menite să ne ajute la îngrijire. Unul dintre acestea este burețelul magic pentru fondul de ten de care au auzit toate femeile în ultimii ani. Nu știu când s-a lansat burețelul original, dar vă pot spune că eu am primit cadou un sponge de la Real Techniques și am fost repede cucerită de el!

Pentru că burețelul meu trecuse deja prin multe luni de chin și suferință, am zis să profit de un voucher de reducere pe site-ul Pensulemachiaj.ro și să îmi comand unul nou. Cu toate că mai făcusem comandă pe acest site, nu știam dacă toate produsele de la ei sunt originale, având în vedere faptul că prețurile îmi păreau destul de accesibile.

Zis și făcut! Am plasat comanda alături de alte câteva produse despre care vă voi vorbi soon, am fost telefonată ca să confirm plata (mici îmbârligături pe acolo din cauză că trecusem două numere de telefon diferite la adresa livrare + facturare) și în vreo 3 zile am primit colețelul.

Fake or not?

Am tot auzit că produsele de pe acest site ar fi probabil niște fake-uri, dar pot spune că la capitolul burețel RT eu sunt extrem de mulțumită. Am avut și unul original de la prietena mea din UK și nu am sesizat vreo diferență între cele două. Durabilitate mare în timp a fost la ambele, textura la fel…Totul depinde de voi la capitolul alegerii.

Real Techniques Sponge Review

Cum se folosește buretele Real Techniques?

Ambalajul produsului mi-a părut nițel zgâriat, ca și când a trecut prin multe locuri până a ajuns la mine, dar produsul (și celelalte) a fost intact. După părerea mea, burețelul este cel original, dovadă fiind feeling-ul creat în momentul când este umezit pentru a aplica apoi fondul de ten. Cine are un burețel de acest tip știe că în momentul când este pus sub jetul cu apă, absoarbe foarte mult lichid, devine moale de tot și își mărește volumul. Am înțeles că au existat/există și niște variante de bureței cu porii mai mari, tot e la RT, care nu sunt la fel de ok. Sper să nu avem ghinionul să nimerim acei bureți dacă mai sunt fabricați așa.

Ca să folosești burețelul pentru aplicarea fondului de ten, trebuie să îl umezești puțin înainte de folosire. Dacă este murdar, spală-l în câteva ture cu apă călduță și săpun/gel lichid și mai apoi stoarce-l bine și usucă-l un pic într-un prosop. Încearcă să nu zgârii burețelul atunci când este ud pentru că se poate deteriora ușor și capătă un aspect de produs uzat.

Cu buretele umed, poți aplica fondul de ten pe față și alte produse asemănătoare (eu combin uneori primer-ul iluminator cu fondul de ten). Începe cu aplicări mici ale produselor și insistă cu fond de ten în zonele problematice folosind capătul ascuțit al burețelului.

Vei vedea cât de ușor se folosește acest burete și că îți va salva mult timp din pregătirea machiajului tău. Nu doar că se folosește ușor, dar oferă tenului un aspect mult mai plăcut față de aplicările clasice cu degetele sau pensulele de machiaj. Sunt și pensule de machiaj foarte bune pentru a aplica fondul de ten, însă momentan eu mă simt mult mai bine și lejer cu acest burețel moale și simpatic! ^_^

P.S.: Se recomandă înlocuirea burețelului la 30 de zile pentru a avea un ten cât mai sănătos. Eu nu cred că este nevoie de acest lucru atâta vreme cât îl spălați la câteva zile/săptămânal și nu se deteriorează. Rezistă foarte bine câteva luni.

2018-04-13T11:40:25+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree