Măști de față Garnier Moisture + – Comfort & Aqua Bomb

masti fata garnier skin naturals comfort aqua bomb

Mască de față Garnier Moisture + “Comfort”

Cu toate că ar trebui să ne îngrijim corpul cât mai des, recunosc că nu sunt una dintre persoanele care să se dea mereu cu creme revoluționare pe corp. Nu am cine știe ce ritualuri complexe pentru a mă îngriji însă să nu credeți însă că îmi neglijez pielea, doar că știu că se poate mai mult.

De obicei îmi îngrijesc tenul și restul corpului prin a mă spăla (demachiant, duș, etc.) și a aplica o cremă simplă (pe ten întotdeauna de 1-2 ori pe zi, dar pe corp mai rar) iar foarte rar mai aplic câte o mască de față. Nu am testat multe feluri de măști de față, însă cele cu șervețel îmbibat în soluții miraculoase pare să fie tipul meu preferat de mască. 😀

Am fost curioasă de noile măști de față de la Garnier, așa că le-am testat și eu în ultimele luni. Doar 2 bucățele, iar una din ele trebuia să fie a mamei, dar tot la mine a ajuns până la urmă.

Masca de față Garnier Comfort este prima pe care am testat-o și pot spune că am fost atrasă de faptul că este potrivită pentru tenul uscat și sensibil. Am fost impresionată de efectele acestei măști imediat după folosire. Avea un miros plăcut iar șervețelul era extrem de îmbibat în soluția specială (chiar era în exces). După ce masca a acționat cam 15 minute am îndepărtat-o și am masat ușor soluția rămasă în piele. Rezultatele au fost foarte faine: tenul era mai luminos și relaxat.

Mască de față Garnier Mositure + “Aqua Bomb”

După o vreme am testat varianta pe bleo a noilor măști de față de la Garnier. Această Aqua Bomb mi s-a părut, la fel ca și prima, extrem de energizantă pentru ten. Tind să cred că ambele mi-au fost benefice și nu pot spune că am o preferată. Este posibil să prefer Aqua Bomb, pentru că mi-a iluminat tenul mai mult și l-a răcorit, însă aș folosi pe viitor cu mare plăcere ambele măști.

Știu că mai este în seria Moisture + și masca de față Freshness, însă nu am apucat să o testez. Cred că va fi următoarea pe lista mea și sunt tare curioasă ce rezultate are și aceea. Cu siguranță că voi reveni cu păreri! Voi ați testat cumva aceste măști de față de la Garnier? Care ați simțit că este mai bună pentru tenul vostru?

masti fata garnier skin naturals comfort aqua bomb

2017-09-11T12:12:10+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree