DIY Tatoo Seal & Liquid Eyeliner Pen

music flower DIY Tatoo Seal Liquid Eyeliner Pen

Steluțe pe la ochi

Promit că aceasta este ultima postare în care vă vorbesc despre comanda de pe pensulemachiaj. :))) Nu am nicio colaborare cu ei, însă m-am gândit să vă prezint produsele comandate și care m-au încântat (puteți vedea postarea despre burețelul Real Techniques și pensulele de machiaj Real Techniques).

Nu eram într-o mare căutare de linere pentru ochi, dar am descoperit acest liner cu două capete de la Music Flower. Am observat că unul dintre capete te ajuta să faci rapid mici tatuaje pe piele lucru ce m-a atras și mi s-a părut extrem de drăguț.

music flower DIY Tatoo Seal Liquid Eyeliner Pen

Tatuaj temporar la comandă

Imediat cum am desfăcut liner-ul, am testat capătul cu steluță (produsul este disponibil în formă de stea, inimă sau lună) și mi s-a părut tare fain. Este destul de rezistent la apă, singurul mod în care se șterge fiind prin frecare cu apă și eventual cu săpun.

Mie îmi place foarte mult să folosesc tatoo seal-ul pe la mâini și în special în colțul ochilor (puteți vedea că am așa în unele clipuri). Capătul normal al liner-ului este destul de ușor de folosit, de un negru aproape intens însă îmi dă senzația că nu curge foarte bine, așa că uneori trebuie să insist un pic. Cu toate acestea mi se pare destul de rezistent spre deosebire de alte linere care mi se transferau cu ușurință deasupra pleoapei.

Cum vi se pare acest liner hazliu? Mie mi se pare potrivit pentru firea mea mai copilăroasă și chiar îmi place să îl folosesc în unele zile. Cred că este numai bun pentru primăvară și vară. ^_^

music flower DIY Tatoo Seal Liquid Eyeliner Pen

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree