Cum alegi un ceas pentru femei

reclama ceas kalapod cum alegi ceas femei dama

Cum alegi un ceas pentru femei?

Dacă dorești să faci cadou un ceas sau să îți cumperi un ceas de damă, trebuie să te gândești foarte bine înainte să investești într-un ceas pentru femei. Există numeroase modele de ceasuri din care să alegi, dar sunt situații în care nu știi ce ți s-ar potrivi mai bine.

Sunt câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când cercetezi ce ceasuri damă ar fi caracteristice stilului tău.

 

Sfaturi care te învață cum alegi un ceas pentru femei

Potrivește ceasul cu stilul tău de zi cu zi – Dacă ești o persoană sportivă, alege să cumperi un ceas sport, dacă ai un stil casual ar trebui să iei în considerare ceasurile simple, cu un cadran mare iar dacă adopți un stil fashion te poți orienta spre ceasurile metalice, cu pietre sclipitoare.

Alege culoarea ceasului în funcție de tonalitatea pielii – Femeile care au pielea mai închisă la culoare pot purta mai ușor un ceas închis la culoare, pe când femeilor cu o piele albă li se recomandă ceasurile albe sau în culori deschise.

Alege dimensiunea perfectă – Cu siguranță că ai văzut de multe ori femei care purtau un ceas imens în timp ce ele aveau mâinile extrem de subțiri. Acest look nu este mereu unul recomandat și femeile cu încheieturile fine nu se simt confortabil cu un ceas de dimensiuni mari. Alege ceasuri damă finuțe dacă ai încheieturile mici și orientează-te spre ceasurile mai mari dacă știi că nu îți vor aluneca de pe mână.

Brățara metalică sau cureaua din piele? – Când vine vorba de cureaua ceasului, îți poate fi un pic mai greu să alegi, mai ales dacă trebuie să faci un cadou. Cumpără un ceas damă brățară metalică atunci când dorești să ai des un look elegant însă nu te orienta spre un ceas damă brățară metalică de dimensiuni prea mari, care să nu te avantajeze.

Dacă simți că nu ești o adeptă a brățărilor sau simți că nu ai dori un ceas greu la mână alege un ceas de damă cu o brățară metalică îngustă sau orientează-te mai bine spre unul cu o curea din piele. Cureaua din piele poate fi schimbată atunci când se tocește sau dorești una nouă așa că acest model poate fi mai versatil la acest capitol.

Cumpără un ceas de tip clip-on – Dacă lucrezi într-un domeniu unde nu poți purta ceas la mână sau te simți incomod cu un ceas de acest tip, poți alege un ceas special care se poate prinde de îmbrăcăminte. Oricând dorești, poți verifica ora și nu vei mai simți un ceas incomod la mână.

Kalapod este un magazin cu produse online care îți oferă o gamă largă de ceasuri minunate din care poți alege pentru acest sezon. Dacă ești o fashionistă, nu îți face griji: vei găsi la Kalapod multe modele care să fie în ton cu ultimele tendințe.

Site-ul pune la dispoziția ta nu doar ceasuri pentru femei, ci și pentru bărbați sau copii. Poți găsi încălțăminte, genți și multe alte produse pentru femei, bărbați și copii. Dacă ești o vânătoare de reduceri, Kalapod are și o secțiune specială pentru promoții unde vei putea găsi produsele tale preferate la un preț mic.

2017-09-08T09:05:57+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree