Ce cărți să alegi pentru copilul tău

Cărți educative pentru copii

Sunt multe cărți pentru copii care îmi plac și pe care le-aș recomanda cu mare drag copiilor (și nu numai), însă m-am gândit să fac o mică listă cu diverse povești pentru copii care să îi stârnească atenția celui mic.

Dacă ești în căutare de cărți copii și nu știi ce să alegi, îți ofer câteva idei care să te scoată din bucluc. Când vine vorba de copii, le putem stârni mai mult pofta pentru lectură alegând clasicele povești pentru copii sau cărți pentru copii ce au legătură cu popularele desene de la Disney. Orice copil este dornic de lectură atâta vreme cât îi pui la îndemână dreptul de a alege cartea preferată, dar și dacă îi oferi o varietate de cărți copii.

Știam că cei de la Noriel sunt cunoscuți pentru jucăriile faine pentru copii, însă am descoperit pe site-ul lor nu doar jucării pentru copii ci și multe alte accesorii pentru bebe și chiar și hăinuțe simpatice. Site-ul Noriel îți permite să cumperi produsele tale preferate prin livrarea la domiciliu sau să rezervi produsele în magazinul apropiat de tine.

Ca să îți fie totul mai ușor, atunci când ai un buget limitat și nu știi ce cadou să cumperi unui copil, poți folosi opțiunea de cadou din meniul site-ului Noriel și să introduci date simple (buget, sexul copilului, vârsta) care vor filtra produsele pe care le-ai putea cumpăra pentru a-l face pe cel mic fericit.

Cărți pentru fetițe

Dacă ești în căutare de carte de povești pentru fetițe, poți găsi la Noriel multe cărti din care să alegi. Indiferent de vârsta copilului tău, vei găsi cărți cu povești pentru fete sau cu activități diverse care să atragă mai mult copilul în sfera cărților.

Orientează-te spre cărțile colorate, pline de veselie și prințese sau animale simpatice. Dacă dorești ca fetița ta să aibă parte de varietate, ar trebui să îi cumperi și cărți educative din care să învețe denumiri de plante, animale și despre viața înconjurătoare. Primii pași în lectură ar trebui să îi faci cât mai plăcuți pentru cel mic, ca să te asiguri că el va simți lectura ca pe o plăcere.

Nu uita însă de îndeplinirea poftelor fetițelor care doresc să citească despre prințelese lor preferate din lumea Disney. Spre exemplu, o carte cu Regatul de Gheață ar putea fi o alegere minunată pentru o fetiță care începe să lectureze. Această carte plină de ilustrații minunate o vor face pe cea mică să înțeleagă mai bine lectura.

 

Cărți pentru băieței

Unii băieți pot fi mai greu de convins când vine vorba de lectură. Cu toate acestea, să n îți imaginezi că băiatul tău nu va fi interesat de o carte de povești. Trebuie doar să alegi ceva potrivit pentru interesele lui. Cărțile cu pirați, mașini sau supereroi s-ar putea să fie doar câteva idei care te vor ajuta să îi stârnești apetitul de lectură unui băiețel mai năzdrăvan.

Cărțile cu povești sau activități cu Spider-Man, Mașini sau Avioane ar putea fi potrivite pentru a-i oferi băiețelului tău clipe interesante în lumea cărților.

2017-09-08T19:45:08+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree