Macii lunii mai

Vă spuneam ieri că revin curând cu spread-ul lunii mai pentru bullet journal-ul meu, așa că sunt prezentă la datorie! După ce ați văzut cam ce am adăugat nou în luna aprilie, vreau să asistați și voi la aspectul spread-ului pentru luna mai.

Pentru că luna mai este plină de flori, eu am ales să îmi pudrez primele pagini ale lunii cu maci. Îmi plac la nebunie macii și abia aștept să adun mai mulți și să îi aduc acasă într-o vază unde se vor desface rând pe rând din găoace.

Chenarele lunii

Ca să îmi fie mai ușor, la început de mai am ales să îmi creez trei chenare în care să îmi notez lucrurile importante de care să nu uit. Am ales să împart chenarele în personal, work și colete, pentru că se pare că acestea sunt cele de care încerc să nu uit (și da, se pare că lunar tot primesc multe colete!).

Am trasat chenarele și am desenat macii cu liner-ul de la Faber-Castell despre care v-am mai vorbit și am trecut apoi la cea de a doua pagină, dar nu înainte de a picta florile cu acuarele și de a adăuga mici detalii ici colo.

Calendar de mai

Pentru că în aprilie am avut un calendar lunar pe două pagini, am decis să fac unul mai micuț și poate mai bine de văzut. Nu am umplut așa mult calendarul lunii trecute așa că unul mai mic mi s-a părut mult mai potrivit.

Am decorat și această pagină cu niște floricele pe care le-am pictat cu acuarelele Winson & Newton și markerul verde A&G.

Book Haul lunar (nu se poate fără)

Ziceam că primesc lunar mai multe sau mai puține colete. Majoritatea sunt pline cu lecturi, așa că încerc să le țin undeva evidența, pentru că altfel aș fi pierdută! Mi se aglomerează mintea mult prea mult dacă nu le am notate undeva. Momentan am trecut o carte pe lista lunii (Bunele maniere la masă), dar voi primi și altele cât de curând, cu toate că mă gândeam că o să fie o lună mai lejeră! :))

Și să nu uităm că va trebui să discut cât de curând de ultimele cărți pe care le-am primit/citit!! Multe lecturi faine!!

Săptămâna 1 din mai

Nu am pregătit în avans toată luna mai, însă dacă am ocazia poate voi face acest lucru pe viitor. Poate ar fi mai simplu așa, dar eu mereu prefer să mă complic și să variez încontinuu decorațiunile de la o lună la alta.

Eu îmi notez zilnic cu bullets task-urile pe care le am în plan și mi se pare foarte ușor să le urmăresc așa și am și loc pentru toate. Sper că am reușit să vă inspir cu spread-ul acestei luni și să vă organizați și voi mai bine. Găsiți multe idei și pe Pinterest dacă sunteți cu inspirația la pământ. Eu mereu mă uit pe acolo și adaptez chenarele și calendarele în funcție de cum am nevoie. ^_^

Bullet Journal || Luna Mai ✏️📔