bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie

Multe stickere și culori

Luna aprilie a trecut extrem de repede (începe să mă sperie cum zboară timpul) așa că acum ne regăsim deja în mai, fapt pentru care am zis să vă pregătesc un nou clip despre agenda mea bullet journal. Am realizat că pozele pe care vi le pregătisem pentru clipul lunii erau prea multe, așa că m-am decis să fac două postări separate în care să vă prezint ce am mai adăugat în agendă în aprilie și cum arată spread-ul lunii mai.

Din câte sesizați, coperta agendei a mai prins viață întrucât nu am rezistat până nu am mai lipit stickere și nebunii pe ici colo. Buburuzele de la Books Express și-au făcut imediat loc pe copertă, alături de diverse stickere (Pika Pika, Beauty and the Beast, etc.).

bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie cheia

 

Cheia

Nu mai țin minte dacă pe blog v-am arătat un mic preview pentru cheia agendei mele. Este un pic cam încărcată această legendă și recunosc că încă nu am reușit să folosesc multe dintre semnele de aici (probabil am decis să mă simplific, reducându-mă doar la bullet-urile principale).

O să văd pe viitor dacă reușesc să îmi includ mai multe dintre semnele acestea prin notațiile de la o zi la alta.

bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie venituri

 

Veniturile

Pentru că niciodată nu am ținut o evidență a banilor mei, am zis că este cazul să încep acest lucru și să văd ce iese. Momentan nu pot trage o concluzie, pentru că am monotorizat o singură lună, dar pot spune că nu am cheltuit așa mult în aprilie. Din fericire pentru portofel. :)) Prevăd că poate în mai o să mă dezmăț.

bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie parole social media

 

Parole Social Media

Toți avem așa de multe conturi create prin diverse aplicații și pe diverse site-uri. Cu toate că browser-ul îmi salvează de obicei parolele, am realizat că sunt situații când sunt și erori iar eu pur și simplu nu mai rețin parolele la unele aplicații sau le încurc. De aceea m-am decis că este cazul să am și o monitorizare a celor mai importante parole pe care le folosesc. Nu sunt uitucă, credeți-mă, dar când aplicațiile îți cer să modifici parolele de 10 ori și să folosești nu știu câte caractere speciale, sunt șanse să mai încurci borcanele. 😀

bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie wishlist

 

Wishlist (sau cum să dai gaură în portofel)

După ce am monitorizat bine veniturile, pot mai apoi să dau iama în lista de wishlist și să cumpăr tot ce este în magazine. Glumesc! :)) Recunosc că uneori am o mare plăcere să cumpăr lucruri diverse (haine, home decor stuff, cărți, agende, lucruri drăguțe, etc.), dar am învățat să mă mai abțin știind că am deja lucruri asemănătoare pe care le pot folosi.

bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie la cinema movies

 

La Cinema…

Nu merg foarte des la cinema, dar față de acum câțiva ani, pentru mine 1-2 filme pe lună la cinema înseamnă foarte mult! Fiind o fire mai anxioasă, nu mă simt așa confortabil uneori în locuri noi iar cinemtograful este unul dintre ele. M-am învățat acum să merg la cinema (trebuie să scriu undeva – oh wait, chiar asta fac!), dar mai sunt momente când prefer să văd un film acasă, cuibărită în pijamalele mele preferate.

bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie idei foto

 

Idei Foto + Spread-ul lui Aprilie

O altă pagină din bujo am rezervat-o pentru idei foto. Momentan este golașă, dar voi trece ideile mele (pentru mine și cei cu care fac poze de fel) ca să nu le uit. Timpul, inspirația și voia bună să vină și sigur vor ieși poze frumoase!!

Am observat că la bujo sunt destul de dezordonată. Nu pot avea 4 pagini la fel, cu aceeași tematică (probabil și în mintea mea este mereu un tărăboi între idei), dar nu mă deranjează acest lucru, atâta timp cât simt că îmi pot nota toate ideile și să mă țin de ele.

În luna mai veți vedea imediat cam ce am pregătit pentru voi (și pentru mine, desigur) și sper să vă placă tematica pe care am abordat-o și ce a ieșit. Stay tuned! ^_^

bullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie spreadbullet journal bujo leuchtturm1917 luna aprilie spread