Cum să alegi saltele de pat

De-a lungul vieții, un om își petrece cea mai mare parte din timp în picioare sau culcat. Pentru acest fapt ar trebui mereu să ne gândim la sănătatea și confortul nostru și să investim în produse care să ne facă viața mai frumoasă. Dormitorul ar trebui să fie ca un sanctuar așa că trebuie să ne găsim patul potrivit și mai apoi să le orientăm spre acele saltele pat care ni se potrivesc.

Există numeroase saltele de pat din care să alegi și îți poate fi destul de greu să alegi salteaua potrivită pentru corpul tău. Îți voi oferi niște idei după care să te ghidezi când ești în căutarea de saltele ieftine și confortabile.

Dimensiunea saltelei de pat

În funcție de patul pe care îl ai, poți să cumperi saltele 2 persoane sau saltea 1 persoană. Prețul saltelei crește în funcție de dimensiunile sale, așa că o saltea 1 persoană va fi de obicei mai ieftină decât acele saltele 2 persoane de același tip. Dacă ești în căutare de saltele ieftie, Made Romania îți permită o gamă largă de saltele din care să alegi, în funcție de nevoile pe care le ai.

Tipuri de saltele de pat

    1. Saltele ortopedice și pocket

Dacă ai probleme cu spatele, ar trebui să te orientezi spre saltele ortopedice. Acestea sunt perfecte pentru confortul tău. O saltea care folosește platforme pe bază tip bonell, pocket și spumă permite o bună ventilație a produsului (igienă), dispersie uniformă a greutății pe întreaga suprafață a saltelei, un echilibru între nevoie de rezistență în timp și confort.

    1. Saltele cu memorie și spumă

Saltelele IDEAL MEMORY de la Made Romania sunt o combinație perfectă de materiale și structuri care sunt concepute pentru gusturile și nevoile oricărei persoane. Spuma folosită este una poliuretanică High Quality Density și e în strânsă colaborare cu materiale revoluționare ca și spuma MEMORY NMFSS. Aceste saltele sunt nemaipomenite pentru confortul tău întrucât au un strat superior din spumă MEMORY NMFSS inventat de specialiștii de la NASA. Această spumă are ca rol o distrbuire uniformă a greutății corpului pe toată suprafața saltelei, eliminându-se punctele de presiune din zona umerilor, a șoldurilor și a membrelor, facilitându-se circulația sanguină.

  1. Saltele latex 100% natural

Dacă dorești să cumperi saltele ieftine, Made Romania este magazinul online care oferă cele mai bune produse autohtone la prețuri competitive. Accentul este pus atât pe calitate cât și pe sastisfacția sufletească a clientului.

Dacă ești în căutare de diverse produse autohtone, Made Romania îți propun să descoperi din nou munca fabricilor din România, ca să te poți bucura de produse pe care le poți aprecia. De ce să nu ne putem aprecia și noi marfa noastră care de multe ori este dată spre export? Made Romania este și ajutorul pentru producătorii români care doresc să își pună produsele în valoare, la un preț bun.

Întrucât ține cont de proptitudine și calitate, Made Romania poate crea produse special pentru tine și îți promit că toți furnizorii sunt verificați pentru ca tu să te poți bucura de lucruri frumoase.