Planuiește-ți vacanța în Bulgaria

Atracții turistice în Bulgaria

Am avut parte de o singură vizită a Bulgariei și pot spune că am putut vedea niște locuri frumoase care m-au dus cu gândul parcă la alte epoci. Dacă plănuiți să aveți o vacanță de cel puțin câteva zile în această țară învecinată României, ar trebui să alegi ce hoteluri Bulgaria ți se par mai potrivite cu gustul tău și cu zonele pe care le vei vizita. Caută oferta Bulgaria pe care ți-o dorești și apucă-te de plănuit.

Sunt mai multe locuri pe care le poți vizita în Bulgaria ca să poți descoperi mai bine această țară și să îți creezi amintiri de neuitat:

Balchik

Balchik-ul este una dintre cele mai populare atracții pentru turiști. Ai multe locuri de vizitat în acest oraș și poți petrece aici câteva zile de relaxare în timp ce te uiți la tarabele cu produse bulgărești. Poți vizita minunatul castel al Reginei Maria, să faci poze în grădina botanică care este absolut superbă, să te uimești de cactușii înalți sau să stai pe plajă în timp ce asculți valurile mării.

Cetatea Kaliakra


Dacă ajungi la Balchik, nu trebuie să ratezi Cetatea Kaliakra. Această cetate este extrem de importantă pentru bulgari și a primit denumirea după o fecioară pe nume Kaliakra care a sărit în apă de frică să nu fie prinsă de turci. De la cetatea Kaliakra poți admira culoarea minunată a Mării Negre și să privești relicvele fortăreței.

Sofia

Dacă ajungi în Bulgaria, nu trebuie să ratezi capitala Sofia. Te poți plimba pe străduțele pietruite cu un aspect primitor și să vizitezi numeroase biserici și catedrale.

Oferte Bulgaria 2017

TUI Travel Center vă oferă opțiunea de a vă petrece vacanță în Bulgaria, unde dispuneți de numeroase locuri de vizitat. Pe time de primăvară și vară te vei relaxa în timp ce vei simți briza mării și vei vizita locuri de neuitat. Poți să îți pregătești din timp vacanța în Bulgaria sau poți face o surpriză cuiva drag care are nevoie de relaxare.

Dorind să apropie oamenii și să le ofere în puținul timp disponibil clipe cât mai frumoase, TUI își propune să te plimbe prin cât mai multe destinații la care visezi. Poți profita de o serie de oferte de vacanțe, care îți vor oferi clipe de relaxare alături de cei dragi ție, totul la prețuri pentru buzunarele tale. În funcție de perioada când dorești să îți plănuiești vacanța, vei găsi multe oferte litoral Bulgaria din care să alegi.

Dacă dorești să profiți de cele mai bune oferte Bulgaria 2017, la Tui Travel Center le poți găsi. Ca să găsești oferta Bulgaria potrivită ție, trebuie să știi mai întâi ce fel de vacanță ți-ai dori. Una relaxantă în care să nu depui prea mult efort sau una în care să vizitezi cât mai multe locuri noi?

Pe site-ul TUI Travel Center găsești o serie de oferte litoral Bulgaria și transporturi către destinații care să te facă să îți dorești o vacanță cât mai repede. Pentru a avea parte de o vacanță la un preț cât mai rezonabil, ar fi bine să urmărești și promoțiile pe care Tui ți le pune la dispoziție. O vacanță cu transport la prețuri bune și în locul pe care ți-l dorești ar fi exact ceea ce cauți!

2017-09-08T09:08:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree