Agenda mea în culoarea Berry

V-am discutat recent despre agenda cu puncte de la Leutchtturm1917 pe care am primit-o de la De Scris și de care sunt extrem de încântată.

Am zis ca în luna aprilie să vă prezint și vouă experiența mea în timp ce mi-am plănuit începutul de lună. Sper să vă placă ce a ieșit. Încă sunt la început cu testările pentru această agendă (chiar dacă am reușit să umplut multe pagini în ea, ha ha) și sunt curioasă cum îmi va varia stilul în ea (încerc să fiu creativă în timp ce mă organizez).

Aprilie în roz și mov 🌺🍇

Pentru luna aprilie am ales să folosesc tonuri de roz și mov pentru că acum înfloresc copăiceii așa de frumos și am vrut să simțiți și voi acest lucru odată cu mine.

M-am inspirat la început din unele imagini de pe Pinterest însă totul a venit apoi natural, simplu, având în vedere că eu am mai practicat ideea de Bujo și îmi place de fel să fiu creativă.

Folosește stickere și multe culori! 🌷

Ca să oferi mai multă viață paginilor agendei tale, folosește-te de stickere și pixuri colorate care să te ajute să îți exprimi mai bine starea.

Săptămânile de început mi le-am organizat ca și în luna aprilie pentru că mi s-a părut de ajutor acest sistem. Bujo poate fi un procest lung și extenuant uneori dacă te aglomerezi mult însă poate fi simplu și creativ atunci când încerci mai multe setup-uri pe care să ți le mulezi în concordanță cu stilul tău.

Mi-ar plăcea să îmi car agenda peste tot pe unde merg pentr că a devenit din ce în ce mai colorată și accesorizată, însă mă abțin! O las acasă pentru planurile intense și o voi lua doar atunci când este extrem de necesar!

Până luna viitoare sau când ne revedem cu Bujo, vă aștept și vouă părerile despre Bujo și idei despre cum să aveți un program și o viață cât mai organizate. 🌸🌸🌸

Plănuiește cu mine || Aprilie 2017 Bullet Journal ✏️📔