Modele sandale de damă din piele în tendințe

Sandalele cu platformă

Anul 2017 a fost plin de surprize în materie de fashion. Când a venit vorba de încălțăminte, designerii au prezentat numeroase modele de sandale de dama din piele în culori și forme care te dau pe spate. 2017 este anul potrivit pentru a purta sandale piele cu toc înalt și platformă, așa că dacă vrei să fii la înălțime și în tendințe, nu trebuie să duci lipsă de o pereche de sandale cu platformă.

Cu toate că modelele propuse de designeri precum Marc Jacobs sunt exagerate pentru purtarea de zi cu zi, te poți inspira de la aceștia și să alegi încălțămintea care să fie pe gustul tău. Poți alege sandale piele cu platformă cu toc de plută care sunt numai bune pentru zilele călduroase de vară. Se potrivesc de minune la fuste și rochițe, dar și la pantaloni scurți sau jeans. Le vei putea purta mulți ani de acum în colo deoarece nu se vor demoda.

Pentru a fi mai în ton cu moda, dar și cu anotimpul vara, niște sandale de damă din piele în culori aprinse sunt un must. Fie că sunt din piele întoarsă sau în combinații cu alte materiale, trebuie să porți aceste sandale din piele cu platformă. Alege acel model în care să te simți confortabil și orientează-te spre culorile tale preferate. Dacă vrei să fii mai îndrăzneață, poți să alegi și culori pe care nu obișnuiești să le porți.

Sandalele din piele cu tocuri rotunde

Se pare că în acest an se poartă și sandalele cu tocuri rotunde sau în alte modele geometrice cu forme futuriste. Poți alege să porți niște sandale argintii cu toc rotund dacă vrei să optezi pentru un look cu tente minimaliste sau te poți orienta spre niște sandale al cărui toc să fie cu aplicații strălucitoare. Fii atentă să nu alegi combinații nepotrivite de tipul sandale argintii care să aiba și un toc lucitor. Mizează pe combinațiile cât mai simpliste sau pe detaliile care pun în evidență doar o anumită parte a sandalelor.

Kalapod este un magazin cu încălțăminte online care îți oferă o gamă largă de sandale minunate din care poți alege pentru acest sezon. Dacă ești o fashionistă, nu îți face griji: vei găsi la Kalapod multe modele care să fie în ton cu ultimele tendințe ale modei.

Site-ul pune la dispoziția ta nu doar încălțăminte pentru femei, ci și pentru bărbați sau copii. Poți găsi produse pentru îngrijirea încălțămintei tale preferate. Dacă ești o vânătoare de reduceri, Kalapod are și o secțiune specială pentru promoții unde vei putea găsi sandalele tale preferate la un preț mic.

2017-09-08T09:07:55+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree