Lenjerii de pat înflorate pentru un somn liniștit

Lenjerii de pat pentru primăvară și vară

Orice om se simte mai bine atunci când doarme în niște lenjerii de pat bumbac nou nouțe sau proaspăt spălate. Ca să ai parte de un somn liniștit și de dimineți frumoase, răsfață-te cu o lenjerie de pat în tonuri primăvăratice care să te facă să îți începi ziua cu zâmbetul pe buze.

Ce modele de lenjerii de pat să alegi?

Dacă dorești să cumperi o lenjerie de pat nouă pentru primăvară și vară, poți alege din numeroasele modele de lenjerii de pat online de pe site-ul Homex. Aceștia îți propun idei de cadouri pentru tine și cei dragi ție, ajutându-te să ai o casă cât mai pe gustul tău.

Am ales pentru tine câteva idei pentru a cumpăra cele mai frumoase lenjerii de pat online în acest sezon. Toate lenjeriile de pat sunt lenjerii de pat de calitate din bumbac 100% poplin, la prețuri bune, fabricate în Turcia la cele mai înalte standarde de fabrica Hobby.

  • lenjerii de pat poplin Juana Liliac: lenjerie de pat pentru două persoane cu inimioare roz și roșii. O alegere pentru femeile romantice la suflet;
  • lenjerii de pat poplin Clementina Pink: dacă ai un suflet boem, alege o lenjerie de pat înflorată în tonuri roz, bleo și alb. Te va duce cu siguranță pe tărâmul viselor!
  • lenjerii de pat poplin Veronika Red: pentru lunile e mai și iunie când florile sunt în toi, poți cumpăra lenjerii de pat ieftine cu maci și te vei simți ca în mijlocul naturii;
  • lenjerie pat studio casa Sweet Denise: pentru persoanele care doresc o lenjerie de pat cât mai simplă, o lenjerie albă cu imprimeuri gri simple te va liniști în zilele stresante;
  • lenjerii de pat de calitate Florentina Salmon: dacă primăvara a trecut prea repede pentru tine, o lenjerie de pat cu copaci înfloriți este alegerea ideală pentru tine;
  • lenjerie de pat Disney: pentru cei mici, poți face cadou o lenjerie de pat cu personaje Disney (Mickey Mouse, Fairies, Donald, Daisy, Pisicile Aristocrate, etc.).

Avantajele Homex

Homex are o gamă largă de produse pentru decorarea locuinței tale în ton cu preferințele tale. Achiziționarea de lenjerii de pat ieftine și de alte produse de la Homex îți oferă o serie de avantaje, care îți vor satisface toate poftele:

calitate garantată la fiecare achiziție (comercializarea de produse de o calitate superioară);
– o gamă variată de produse (peste 5.500 de articole);
prețuri pentru toate buzunarele;
garanție de retur de 14 zile (produsele de care nu ești mulțumit pot fi returnate și îți vei primi banii înapoi);
garanție de 30 de zile pentru toate produsele;
transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 RON.

2017-09-14T08:26:26+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree