Gentuțe Sailor Moon 🌙 || Comandă Banggood

Experiența mea cu Banggood

V-am povestit recent despre faptul că am primit o gentuță Sailor Moon Luna Bag pe care o așteptam cu sufletul la gură. Deoarece îmi dorisem de mai mult timp această gentuță, cel de sus a făcut să ajungă și la mine. Nu doar aceasta ci și alta într-o combinație alb-roz, tematica fiind tot una Sailor Moonească.

Comanda de pe site-ul chinezesc Banggood mi-a ajuns în 6, respectiv 8 săptămâni, durată de timp obișnuită pentru o comandă pe site-urile chinezești. Pachetele mi-au ajuns la vamă și nu am mai plătit nimic pentru ele. Vă las câteva detalii despre fiecare geantă, și puteți să îmi urmăriți clipul pentru a afla și mai multe informații.

Sailor Moon Luna Bag

Cea mai așteptată geantă a fost cea neagră, gentuța cu pisica Luna. Din păcate am avut niște dezamăgiri când a venit vorba de calitatea ei: câteva defecte (o pată de vopsea pe ureche la spate, urme de lipici pe lună, geanta nu e simetrică, un miros chimic care s-a mai dus între timp).

Cu toate acestea, este o geantă medie destul de încăpătoare, realizată dintr-un material destul de rezistent, cu o închidere magnetică bună, compartimentată înăuntru după preferințele mele (2 buzunărașe la vedere, unul cu fermoar).

Gentuță roz Sailor Moon

Gentuța roz mi s-a părut mult mai drăguță și o pot folosi cu mai mare ușurință. Are tot o dimensiune medie, este destul de încăpătoare, simpatică tare, nu a avut defecte, nu miroase suspect. Bareta de umăr a fost cam lungă așa că a trebuit să îi fac o semi fundiță la capăt pentru că nu avea sistem de reglare cu găuri. Sistemul de închidere este tot magnetic, dar pare mai slăbuț față de geanta Luna. Având un material mai moale și culori deschise, tinde să se murdărească mai repede, dar se șterge la fel de repede. All in all, această gentuță chiar e preferata mea dintre cele două și deja am purtat-o cu mare drag. 😀

Gentuțe Sailor Moon 🌙 || Comandă Banggood


2017-09-09T10:53:33+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree