Cum să amenajezi terasa în 5 pași!

design terasa exterioara cum amenajezi

1. Scaune, șeslonguri, perne și hamace

Când stai la casă sau ai un balcon la bloc, trebuie musai să profiți de ocazia pe care o ai și să îți faci o terasă frumoasă unde să îți poți petrece timpul liber relaxându-te. Nu trebuie să apelezi la amenajari terase exterioare de specialitate întotdeauna pentru că poți și singur să îți creezi locul perfect pentru relaxare.

În funcție de spațiul disponibil pe terasa ta, trebuie să amplasezi o băncuță, scaune, o masă unde să poți sta linisțit în timp ce bei o cană de ceai și citești din cartea ta preferată. Ca să ai un design terasă exterioară mai interesant, mai ales dacă vine vorba de amenajări terase baruri, poți să adaugi hamace, șeslonguri și perne multe colorate care să creeze o atmosferă plăcută.

 

2. Plantele și florile fac diferența!

Fie că este vorba de amenajări terase pentru casa ta sau amenajari terasa restaurant, aspectul terasei va căpăta un aspect intim și relaxant dacă adaugi cât mai multe plante și flori în jur. Poți crea pe terasă un mic colț sălbatic unde vei petrece clipe frumoase alături de prietenii tăi și poate vei avea și musafiri nepoftiți pisicești.

 

3. Nu uita de terasa acoperită

Pentru a nu avea surprize atunci când vremea se strică și începe să plouă, nu uita să apelezi la două soluții importante pentru amenajări terase. La amenajări terase baruri și amenajări terasă restaurant trebuie musai să ai o copertină pentru ploaie sau niște umbrele mari care să facă față la ploaie și vânt și să le permită clienților să stea afară chiar dacă vremea e urâtă. Nu uita să ai și pături pentru clipele când vremea se răcește.

design terasa exterioara cum amenajezi

4. Folosește lampioane și felinare

Atunci când lucrezi la design terasă exterioară și vrei să creezi ceva de efect, lumina va fi foarte importantă. Folosirea de lampioane, felinare și alte surse de iluminat va crea o atmosferă intimă și călduroasă.

1design.ro este un site care îți vine în ajutor atunci când ai nevoie de o amenajare a terasei tale. ONE DESIGN sunt specialiști când vine vorba de arhitectură și design. Poți apela la serviciile lor când vine vorba de proiectul tău. Vei vedea cât de ușor va fi când echipa se va ocupa de o planificare strategică, de design și de facilitățile de management. Când trebuie să te ocupi de un proiect mai mare ce implică arhitectura și design-ul, poți apela la specialiști dacă simți că nu te poți descurca singur.

 

5. Nu uita să îți inviți prietenii pe terasa ta preferată

Indiferent dacă este vorba de terasa ta exterioară sau de cea a unui bar sau restaurant, nu uita să îți inviți prietenii acolo pentru a petrece câteva clipe de veselie și relaxare.

2017-09-08T09:07:17+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree