Cum să alegi torturile de fete în funcție de vârsta lor

torturi comanda fetite baieti frozen star wars nemo toy story

Să fii tătic sau mămică de fată este cu siguranță o aventură! Asta nu înseamnă că băiețeii nu aduc la fel de multă vivacitate în viața părinților, însă acest articol este dedicat micilor prințese, care stăpânesc întreaga casă de la vârste fragede.

Așadar, vorbim despre cum e să ai mereu o fetiță dulce în jurul tău și cum îi poți face viața chiar și mai dulce. De la început trebuie stabilit clar că pentru tine, ca părinte de fată, prințesa ta va rămâne aceeași și la 10 și la 15 și la 20 de ani. Cu toate acestea, modalitățile prin care o poți răsfăța sunt și trebuie să fie variate, pentru că unei fetițe de 9 ani îi plac anumite lucruri și activități, iar uneia de 13 ani, cu totul altele.

Așa cum poți vedea chiar din titlu, vorbim aici de torturi pentru fete, pe care le vom cataloga în funcție de vârstă. La finalul acestui articol vom face, evident, și o recomandare, pe care o vom oferi ca sprijin pentru cele menționate mai jos. Până atunci, însă, hai să vedem care e treaba cu torturile de fete, cum se pot comanda și de ce online-ul e cel mai bun prieten al tău în acest caz.

Ai de ales un tort pentru fetița ta? Comandă-l online!

Da, online e cel mai simplu. Fără drumuri până la nșpe cofetării în oraș, fără târguieli, fără ridicare personală la o oră nepotrivită. Ai prins ideea, si scutire de la multe drumuri și timp pierdut. Evident, mai trebuie să îți dai seama și de unde să îl comanzi. Aici e partea complicată, fiindcă sunt chiar foarte multe cofetării pe net, după cum observi la o simplă căutare pe Google.

Nu te îngrijora, vei primi recomandarea menționată la final, ca să nu te chinui nici măcar cu căutările în Google.

Comanda este facilă, pur și simplu bifezi câteva lucruri pe pagina web a cofetăriei online, exact ca atunci când ai face o comandă de orice altceva de pe net. Pui datele personale, locul în care vrei să ți se facă livrarea și…gata! Ai scăpat ieftin.

Ah, da, că veni vorba de ieftin, într-adevăr, trebuie să iei în calcul și prețul. Ei bine, ele variază. Un lucru e cert. Nu te vei lovi de prețuri mai mari decât cele ale cofetăriilor fizice, iar cu timpul câștigat poți chiar să te gândești că ai beneficiat de un preț ok pentru un tort de fete.

torturi comanda fetite baieti mickey mouse winnie the pooh donald duck

Să trecem la partea grea: cum alegi tortul de fete în funcție de vârstă?

Tu, ca părinte, îți știi cel mai bine copilul. Așadar, tot ce îți vom spune aici le poți lua ca sfaturi, nu ca reguli, pentru că fiecare copil e unic, deci are preferințe singulare. Dacă ai nevoie de câteva direcții, însă, iată câteva:

  • Torturi pentru fete de 9 ani – poți opta pentru un tort cu personaje animate precum Mickey Mouse sau Donald Duck sau unul cu prințesa Barbie
  • Torturi de fete de 10 ani – poți alege un tort Tom & Jerry sau Winnie The Pooh
  • Torturi pentru fete de 11 ani – poți opta clar pentru un tort Hello Kitty sau Angry Birds,
  • Torturi de fete de 12 ani – poți selecta un tort cu Sponge Bob sau unul cu personaje din Toy Story
  • Torturi pentru fete de 13 ani – poți alege un tort cu personaje din Star Wars sau cu prințesa Elsa din Frozen
  • Torturi pentru fete de 14 ani – poți alege un tort dichisit, în formă de rochie de bal, elegantă, sau în formă de geantă Chanel

Am ales intervalul 9-14, pentru că acesta este cu siguranță unul în care fetița ta își poate formula propriile preferințe, dar nu este îndeajuns de mare încât să fi intrat în perioada adolescenței. Dacă vrei o cofetărie online unde poți găsi toate personajele de mai sus pentru tortul fetiței tale, precum și alte zeci, atunci Edulce.ro e exact ceea ce cauți.

Poți face o comandă pentru un tort deja existent în oferta cofetăriei online, sau dacă vrei să îi oferi fetiței tale un tort deosebit, poți cere un tort personalizat, cu personajul ei favorit.

Edulce.ro te așteaptă să alegi tortul special pentru fetița ta!

 

2017-09-08T09:09:10+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree