Academia de traduceri: apelează la un traducător franceză când ai nevoie de o traducere autorizată

 

Traducere autorizată București

Academia de traduceri este locul unde sunt puse la dispoziție traducerile în numeroase limbi destul de căutate (europene, slave, baltice, nordice, etc), lucru pe care îl consider extrem de interesant și util în momentul în care avem nevoie de o astfel de traducere. Dacă ești în căutare de un traducător franceză, Academia de traduceri este alegerea ideală pentru tine sau pentru afacerea ta.

Echipa de profesioniști care stă la dispoziția dumneavoastră în cadrul programului de lucru se ocupă de mulțumirea clienților prin oferirea de soluții personalizate rezultate din îmbinarea calității, tehnologiei avansate, managementului de calitate ISO, profesionalismului și pasiunii într-un mod unic. Vei putea obține o traducere autorizată București și vei avea parte de traduceri franceză cu un traducător franceză pe gustul tău.

Îți poți alege acel traducător franceză care consideri că s-ar potrivi mai bine pentru ce traduceri franceză dorești, așa că te vei bucura de cea mai bune traducere.

Servicii Academia de Traduceri

Pe lângă departamentele lingvistice existente, în cazul în care doriți o traducere specializată, puteți apela cu încredere la Academia de traduceri întrucât aceștia acoperă o gamă largă de domenii de activitate (finanțe/bănci, avocatură, construcții, IT & software, turism, educație, fizică, marketing, fashion, etc.).

Compania este singura din România care oferă servicii complete nu doar în toate limbile străine ci și dintr-o limbă în alta. Prin comparație cu alți traducători, echipa traducătorilor specializați oferă și traduceri website, traduceri medicale, traduceri juridice sau traduceri tehnice, acestea fiind unele dintre cele mai căutate în zilele noastre. Departamentul de traduceri autorizate al companiei oferă clientului posibilitatea de a obține o traducere autorizată, cu ștampila și semnătura unui traducător autorizat, traducere ce mai apoi poate să fie si legalizată de un notar.

Un alt plus pe care compania îl oferă este și balanța dintre calitate și preț, existând și posibilitatea unor oferte speciale în momentul în care volumul traducerilor este unul mai mare. Când vine vorba de experiență, nici nu se pune problema întrucât Academia de Traduceri are aproape un deceniu de existență (începând din 2005), deceniu în care a primit numeroase solicitări nu doar din toate localitățile țării noastre, ci și din toate țările lumii.

 

2017-09-09T11:28:39+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree