VAMP Eyeshadow de la Pupa Milano

Noile mele jucării pentru ochi

V-am spus recent că am descoperit niște produse de la noua mea firmă preferată, Pupa Milano. Alături de mama mea am pășit în acest magazin de beauty și am observat numeroase produse de calitate la un preț convenabil.

Aveam nevoie de două noi farduri pentru ochi așa că am fost extrem de fericită să văd că la Pupa aveau ce doream. În cadrul seriilor Wet&Dry Eyeshadow Vamp! și Compact Eyeshadow Vamp! am descoperit cele două tipuri de farduri pe care le aveam pe lista mea (al treilea a fost bonusul mamei).

Nuanța 706 Baby Pink

Sunt o iubitoare a nuanțelor de roz și mov, acestea fiind cam cel mai des folosite culori în machiajul meu de zi cu zi. Îmi place să pornesc machiajul din colțul ochiului până pe la jumătatea lui cu un roz pal pe care îl aplic după ce am folosit pe pleoapă un creion metalizat în nuanțe de alb, roz sau piersică (va rezista mai mult fardul la ochi în acest mod). Sub arcada sprâncenei mai aplic un pic de roz pe post de iluminator.

Nuanța 706 Baby Pink de la Pupa mi-a plăcut la nebunie și era exact culoarea pală de care aveam eu nevoie. Deja m-am adâncit bine în acest fard, însă cantitativ mi se pare destul de ok. Prețul a fost și el unul decent, ținând cont și de faptul că am profitat de reducerile primite.

Fardurile de la Pupa mi se pare destul de pigmentate și rezistă fain de tot pe pleoape în modul pe care eu le folosesc (cu o bază de machiaj). Această nuanță de roz este un fard sidefat cu bun gust, așa că nu trebuie să vă temeți că veți sclipi ca un glob disco (au și o secțiune sclipicioasă la Pupa).

801 Hyacinth

Dacă ajungeți în magazinele Pupa trebuie musai să vă faceți un card de client. Acesta vă oferă reduceri diverse, cea mai însemnată fiind de ziua voastră de naștere, când puteți achiziționa oricare 2 produse (neaflate la promoție) cu 50% reducere!! Abia aștept să vină ziua mea, hi hi!

Cea dea doua culoare pe care o căutam era un mov pal. 801 Hyacinth a fost movul perfect pentru mine. După cum zice și denumirea fardului de ochi, nuanța aduce mult a movul minunat al zambilelor de primăvară.

Consider combinațiile dintre roz și mov pal numai potrivite pentru venirea primăverii, dar eu le folosesc cam pe tot parcursul anului pentru că simt că mă reprezintă.

204 Black Aubergine

Ultimul fard pe care l-am achiziționat a fost unul dorit de mama mea. Având o nuanță mai închisă pe care eu nu o folosesc de fel, nu m-a atras în mod special pentru uzul personal. Pot să vă spun că 204 Black Aubergine se vede minunat în bătaia luminii și chiar este un fard ce îți poate contura ochii într-un mod aparte.

Cred că voi încerca și eu noi teste cu acest fard ca să văd dacă reușesc să îmi pun ochii în evidență fără a da impresia unui machiaj greoi, închis la culoare.

Voi ați experimentat cu produsele de la Pupa Milano? Cum vi s-au părut? Mai am ceva despre care vă voi discuta pe viitor, și sunt tare curioasă de reacția voastră. Nu uitați să vedeți ce părere am avut despre Pudra Maxi Blush de la Pupa. ^_^

2018-01-25T19:01:41+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree