Telefoanele Mobile LG – modele de top

telefoane mobile lg f64

Cum alegi mobilul potrivit

La o anumită perioadă de timp se întâmplă să ai nevoie de schimbarea telefonului mobil, întrucât acesta întâlnește diverse probleme care nu pot fi rezolvate. Fie că este vorba de display, de memoria ram sau de cea internă, se întâmplă ca telefonul nostru să rămână în urmă prin comparație cu noile tehnologii apărute. Când nu știi ce marcă de mobil să alegi, te poți orienta către telefoane mobile LG, acestea fiind niște telefoane rezistente și aspectuoase.

Ca să știi ce telefon mobil să alegi, trebuie să te decizi mai întâi care va fi scopul telefonului tău. Dacă dorești un mobil strict pentru business, care nu se va folosi de aplicațiile populare care sunt acum în trend, orientează-te spre un mobil mai simplu, precum este LG G3 S D722. Acesta are un procesor bun de 1.2 GHz, o memorie internă cu o capacitate de până la 8 GB și o memorie ram de 1 GB, numai suficientă pentru o utilizare business a acestui telefon. Cu un display de 5 inch la 1280x720p, și o cameră foto de 8MP, vei putea folosi acest mobil și pentru a citi anumite documente de muncă sau pentru a surprinde niște poze din când în când.

telefoane mobile lg f64 LG G FLEX2 16GB LTE 4G

Telefonul LG G FLEX2

Cei de la F64 propun o gamă largă de telefoane mobile LG, prețurile fiind potrivite pentru toate buzunarele. Unul dintre acestea este faimosul LG G FLEX2 16GB LTE 4G despre care s-au auzit multe păreri bune. Având un preț atractiv, acesta este un smarphone care te va impresiona în primă instanță prin aspectul său foarte fain.

Ecranul curbat cu un display FULL HD de 5.5” este extrem de responsive întrucât cele două procesoare Quad-core de 1.5GHz și 2.0GHz își fac bine treaba la jocuri și aplicații. La abonament acest mobil poate părea că are un preț bun, dar cel mai bine ar fi să îl achiziționați la liber de pe un site de încredere cum este F64. Decât să achiziționați telefonul din magazine alături de un abonament, mai bine vă orientați spre produsele F64 care sunt mult mai ieftine și vă oferă avantaje.

Echipa F64 este promptă cu cererea dumneavoastră și vă livrează produse de calitate în siguranță. Primiți o garanție de 24 de luni la un mobil de acest tip și puncte de fidelitate pe care le puteți folosi pe viitor la comenzile de pe site.

Telefonul LG G FLEX2 este un telefon cu o singură cartelă sim. Dacă doriți un model de tip dual sim, care are mai mult de o cartelă sim, alegeți cu încredere LG G4 H818P Dual SIM, un mobil elegant, performant și robust.

2017-09-08T09:16:09+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree