Singurul service auto online care vă permite să achitați cu cardul și în rate

Apelează la un service auto atunci când mașina ta are nevoie

Când avem un autoturism, se întâmplă ca o dată sau de mai multe ori de-a lungul timpului să fim nevoiți să apelăm la un service auto. Motivele pentru care avem nevoie de un service auto sunt variate, rezolvările pentru problemele noastre trebuind să își găsească rezolvarea în acest loc. Indiferent de motivul pentru care apelăm la un service auto București, echipa de acolo va reuși să ne ajute. Când, spre exemplu, am avut parte de un accident de mașină și avem nevoie de intervenții pentru repararea mașinii, trebuie musai să apelăm la un service.

Pentru cei aflați în capitală, un service auto în București foarte bun îl reprezintă Auto Hut, locul unde veți găsi prețuri avantajoase. Site-ul autohut.ro vă oferă și o gamă largă de produse pe care le puteți comanda cu încredere. Puteți alege să cumpărați piese auto (pentru distribuție, motor, răcire, alimentare, etc.) sau diverse produse universale (ulei motor, antigel, capace roți, huse auto, etc.).

Singurul site de piese auto care îți permite plata cu cardul și în rate

Ca să comandați produse la un preț redus de la acest service auto București puteți profita și de multe promoții pe care site-ul le pune la îndemâna clientului. Pentru comenzile de peste 399 lei, transportul este gratuit iar dacă nu doriți să achitați totul odată, puteți plăti în rate fără dobândă. Livrarea se face prin curier în 24 de ore sau puteți ridica produsele în aceeași zi direct din showroom. Nu trebuie să vă faceți probleme legate de datele dumneavoastră, petru că vor fi securizate prin Rapid SSL.

Fiind singurul magazin online de piese auto care vă permite achitarea produselor prin intermediul cardului și în rate, acest service auto non stop București are o ofertă largă de produse de calitate de care ar trebui să profitați. Produsele distribuite de Auto Hut beneficiază de garanția oferită de producător, așa că pentru orice problemă tehnică întâlnită nu trebuie să vă faceți griji.

Auto Hut este un service auto non stop București care propune un serviciu conex de montare a pieselor comandate online în atelierul Auto Hut multimarcă autorizat RAR. Echipa pasionată de domeniul auto și cu o experiență de mulți ani în spate.

2017-09-08T09:14:52+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree