Servicii de externalizare IT

Externalizare IT

Teamnet Engineering Romania este o companie care se ocupă de externalizare IT & C, management de proiect și consultanţă IT&Business.  Având o experiență în domenii variate (mediu, administraţie publică şi e-guvernare, siguranţă publică, etc.), Teamnet oferă servicii personalizate pentru nevoile clienților. Aceștia nu doar că vă oferă dezvoltare de software şi integrare cu arhitecturi hardware şi sisteme de comunicaţii, ci puteți beneficia de consultanță din partea echipei.

Specialiștii Teamnet acționează fără cheltuielile mari generate de echipamente scumpe sau de implicarea mai multor oameni dedicați domeniului IT din companie, oferind cele mai bune soluții pentru tine.

Asistență utilizatori

  • helpdesk
  • administrare echipamente birou
  • managementul incidentelor
  • administrarea credențialelor și al accesului utilizatorilor la servicii

Beneficiind de o echipă de suport cu experiență, Teamnet se asigură cu monotorizarea continuă a serviciilor și activelor, cu managementul incidentelor şi procesele de urmărire a cererilor, minimizând orice probleme ar putea duce la întreruperi de servicii sau pierderi financiare. În acest mod clienții și utilizatorii vor beneficia de o satisfacție maximă.

Asistență tehnică

  • managementul problemelor
  • mentenanță anticipatorie
  • managementul schimbării și al implementării
  • servicii de operare și automatizare a infrastructurii informatice
  • administrare servere Windows, Linux și AIX
  • administrare rețele virtuale private, rețele locale și rețele fără fir

Cercetare

Dorind să ocupe un loc fruntaș în țară, Teamnet România a pus accent și pe implicarea în diverse proiecte europene ce țin de cercetare și dezvoltare. Alături de companii europene prestigioase, Teamnet internațional s-a putut dezvolta mai bine, ajutând în același timp la crearea de soluții ce au ca scop îmbunătățirea competitivă din mediului de afaceri internațional.În fiecare an, Teamnet engineering se implică în mediul academic, crescând programe de cercetare și dezvoltare pentru studenții care au rezultate excepționale la universitățile prestigioase de profil.

Evoluția Teamnet

CEO-ul companiei, Bogdan Padiu,a câştigat premiul e-People în cadrul Galei e-Finance din ianuarie. Ajutând la evoluția în industria IT, Bogdan Padiu a reușit să primească această disctincție, el fiind un lider ce s-a făcut remarcat prin impactul asupra industriei de care este legat.

Bogdan Padiu este CEO-ul grupului Teamnet, care a avut în anul 2012 o cifră de afaceri de 53 de milioane de euro. În ultimii 5 ani compania a înergistrat o creștere de 63% a venuturilor. Prin implicarea Teamnet internațional, compania a primit o serie de premii și a fost inclusă în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, fiind singura din România care a fost inclusă în categoria Big 5.

Cu o echipă puternică formată din oameni plini de energie și entuziasm și cu un CEO remarcabil, puteți apela cu încredere la Teamnet atunic când vreți să vă duceți proiectele la un al nivel.

2017-09-14T08:22:57+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree