Owl Post Magic: Noua editie pentru Quidditch Through the Ages

owl post magic books express

Au sosit bufnițele

Cum strălucea azi soarele frumos, hopa-șa, m-am trezit că aud un fâlfâit de aripi și la scurt timp o bătaie în geam. Se pare că două bufnițe trimise de la Hogwarts aka Books Express au ajuns pe meleagurile dobrogene, încărcate cu un pachet minunat.

carnetel cu fundita si stickere books express

Un strop de primăvară

Alături de un mic cadouaș simpatic primit de la Ana (simt că iar încep să strâng multe carnețele și agende hi hi), am descoperit că habar nu aveam ce se afla în pachetul bufnițelor.

O rolă mare din carton, legată cu funie înfundată, ascundea înăuntru ceva ce avea să mă surprindă: un poster față-verso cu ilustrațiile copertelor pentru Harry Potter! Ce veselie pe capul meu! Nu am avut niciodată postere de acest tip, iar singurele postere ce țineau de filmul Harry Potter și Prizonierul din Azkaban au dispărut acum mult timp.

Nu știu unde sau când voi reuși să agăț pe perete noul meu poster magic, dar până atunci îl voi ține în cutie, ferit de praf și de orice bufniță care ar vrea să atenteze la comoara mea.

pachet magic poster harry potter

Fâlfâit de aripi

Din mijlocul posterului care era rulat sul, am auzit un alt fâlfâit de aripi și mare mi-a fost surpriderea când de acolo a zburat o hoțoaică aurie. Am prins-o la timp și nu am putut rezista, așa că am mâncat-o (nu vă temeți, era o bomboană Ferrero Rocher, deghizată ca o hoțoaică).

Hoțoaica a fost un al doilea indiciu spre cartea care se afla împachetată cu multă inspirație de cei de la Books Express, dar eu nu m-am prins din prima de ceea ce țineam în mâini.

pachet magic pana carte quidditch through the ages

Pana magică

Încă o dată am fost surprinsă de modul în care echipa a ambalat colețelul acesta. Pachetul a venit cu ștampila serviciului poștal Owl Post Service (pe care am păstrat-o în agenda mea he he), iar îmbârligată prin funie se afla un puf-pană de culoare albă, care m-a dus cu gândul la momentele când Hermione practica vraja Wingardium Leviosa.

Ca să nu vă mai țin în suspans, după câte probabil ați realizat, am primit noua ediție pentru Quidditch Through the Ages de J.K. Rowling. Aceasta este o carte auxiliară pentru seria Harry Potter, reprezentând un fel de manual care se regăsea în cadrul lumii magice a vrăjitorilor.

Eu citisem cartea în ediția veche și mi se păruse simpatică. Nu este o carte wow, dar completează de minune universul Harry Potter. Orice fan adevărat ar trebui să aibă această carte, alături de Fantastic Beasts and Where to Find Them și The Tales of Beedle the Bard.

pachet magic pana carte quidditch through the ages poster harry potter

Noua ediție pentru Quidditch Through the Ages mi se pare că arată absolut superb (nu mă așteptam să fie chiar așa de faină) și am observat că are o copertă cu scris și inscripții aurii ieșite în relief, care lucesc minunat atunci când bate lumina pe ele.

Interiorul este și el un pic diferit, în sensul că am observat ilustrații noi și diferite, față de cele cu care eram obișnuită. Când am timp o să vă fac o comparație cu ediția veche ca să vedeți și voi mai bine cum stă treaba. 😀

Entuziasmată de apariția noilor ediții pentru aceste cărți auxiliare, dar nu extrem de dornică să le am (având în vedere că dețineam deja Quidditch and co.), nu credeam că o să reușesc să am parte de vreuna dintre aceste noi apariții (surpriză marca Books Express).

Acum sunt extrem de fericită că am această carte în ediția nouă și nu m-ar deranja să o văd cum șade într-o zi alături de celelalte două surate ale ei. Dorința mea de a mă abține din a avea noi cărți (de tip dubluri) cu Harry Potter nu cred că va avea vreodată leac. Am zis eu că încerc, dar există un soft spot pentru această serie.

hotoaica aurie carte quidditch through the ages

Șiiii… mi-a sosit și scrisoarea

Nu este o scrisoare oficială de la Hogwarts, dar minunații BE mă asigură că sunt admisă la școala de farmece și vrăjitorie. Ce veste mai bună de atât ar putea primi un împătimit al lumii Harry Potter? ^_^ Eu zic că în seara aceasta voi dormi liniștită și vă invit să pășiți și voi în lumea meagică dacă vreți să descoperiți sau să reînviați magia de la Hogwarts.

Găsiți cărticelele proaspete pe site-ul celor de la Books Express, și puteți cere ambalajul magic pentru a vă asigura că veți bucura pe cineva dacă vreți să îi faceți un cadou fain. Am sesizat că sunt în stoc și la reducere, așa că nu mai stați pe gânduri!

scrisoare de admitere hogwarts carte quidditch through the ages poster harry potterscrisoare de admitere hogwarts poster harry potter

🔮 OWL POST Magic || Noua Ediție pentru QUIDDITCH THROUGH THE AGES

2017-09-08T19:49:00+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree