It’s back!

Pentru toți cei care au suferit când au dispărut toate librăriile din City Park Mall Constanța, am o veste bună. Se pare că Diverta Constanța a revenit în mall și se găsește la parterul acestuia, pe partea stângă, înainte de food court.

Am tras și eu o mică fugă prin librărie de curiozitate și am fost puțin dezamăgita de faptul că este mult mai mic spațiul față de cel cu care am fost obișnuită înainte (atât în City Park Mall cât și în Tomis Mall). La intrare avem diverse lucruri mai geeky (Star Wars, Harry Potter, etc.), te miri ce nebunii (căni, boxe, căști), jucării, board games, elemente de papetărie.

Undeva pe la mijloc sunt mai multe elemente de papetărie și apoi pornesc cărțile. În spatele unui zid cu cărți se regăsesc restul de cărți, parcă ascunse de ochii lumii. Am văzut titluri de la mai multe edituri, cărți de colorat deja cunoscute mie și totul este în limba română.

Desigur, pe site-ul Diverta se regăsește o ofertă mai mare de carte așa că nu este problemă atunci când aveți nevoie de ceva anume, dar este păcat că nu au reușit să prindă un spațiu mai mare.

Blind Date with a Book

Cu toate acestea, am descoperit și mici fericiri care m-au atras. M-am întâlnit cu micul stand al cărților de tip Blind Date With a Book. Conceptul Întâlnirii pe nevăzute cu o carte  mi se pare fain când dorești să faci un cadou inedit sau să fii chiar tu surprins.

Harry Potter peste tot!

Pe la intrarea din Diverta mi-au sclipit ochii când am văzut un micuț stand cu lucrușoare Harry Potterești. Agende, cărți de joc, căni și alte nebunii mi-au atras imediat atenția. Cărțile de joc arată tare fain și mă bate gândul să le dau un rotocol pe viitor (îmi plac mult cărțile de joc).

Nu am avut timp să mă uit la fiecare colț al magazinului sau să inspectez mai bine agendele și cărțile, însă cred că puteți găsi niște lucrușoare faine pe acolo. Nu la fel de multe ca înainte, dar tot aveți ce găsi. ^_^