Mama, prima persoană care m-a învățat ce înseamnă frumusețea

Fiecare are un ghid în viață

Orice fată ar trebui să aibă în viață o persoană după care să se ghideze. În funcție de fiecare familie, fetele ajung să privească cu admirație spre mamă, tată, bunică, mătușă sau alți oameni care îi sunt alături încă din primele momente ale vieții.

Eu am fost mereu apropiată de mama mea așa că pot spune că ea este cea care a reușit mereu să îmi transmită diverse idei care să mă inspire. Cu toate că avem gusturi diferite când vine vorba de îmbrăcăminte, machiaj sau unele hobby-uri, am reușit să învăț de la mama mea o serie de lucruri care să mă ajute să înțeleg ce anume exprimă feminitatea.

Un ten hidratat, este un ten frumos

Când vine vorba de frumusețe, mama mi-a împărtășit unul dintre secretele ei pentru a avea pe viitor un ten cu cât mai puține riduri (cele de la prea mult râs nu le vom lua în considerare): îngrijirea tenului cu ajutorul cremelor pentru față. Tenul ar trebui să fie mereu demachiat, iar folosirea unei creme dimineața și seara este obligatorie. De asemenea am învățat că este importantă hidratarea tenului cu o cremă înainte de aplicarea machiajului.

Multe fete tinere nu știu că un ten hidratat este condiția pentru ca el să își păstreze în timp elasticitatea și luminozitatea. Dacă nu aplicăm cremă înainte de a ne machia, vom observa mai apoi că tenul nostru este uscat și deteriorat de produse de tipul fondului de ten, a pudrei, a fardului de ochi și de obraz.

Mama mea este cea care m-a învățat că trebuie să mă orientez când am ocazia spre produsele românești. Nu realizam acest lucru însă este bine să ne susținem țara pentru că avem multe produse de calitate care ar trebui apreciate mai des. O marcă de încredere la care mama mea apelează des este Farmec, marcă cunoscută, de tradiție, de care până și bunica mea știe (laptele de față de la Farmec este folosit cu încredere de ea).

Când eram mai mică nu înțelegeam prea bine de ce anume ar trebui să folosesc creme și alte produse pentru îngrijirea tenului, dar acum am descoperit că nu doar fața, ci și restul corpului necesită o hidratare externă, apa nefiind mereu suficientă. Mama m-a învățat că este foarte bine să beau mai multe lichide, de preferat apă, însă acesta este unul dintre aspectele cu care mă lupt cel mai mult. De aceea folosirea unei creme pentru față, alături de una pentru conturul ochilor, mă ajută să îi ofer tenului o hidratare aproape suficientă.

Crema contur ochi cu Argan este unul dintre produsele ce fac parte din noua gamă Farmec și conține ingrediente care ajută la oferirea efectului de prosmețime și luminozitate în jurul ochilor. Zona ochilor este mult mai sensibilă decât restul feței, așa că trebuie să primească un tratament special, mai ales în zilele când depunem un efort suplimentar și nu avem parte de îndeajuns de mult somn.

Internetul îmi este mereu la îndemână pentru a înțelege multe trucuri și sfaturi legate de frumusețe, dar niciunul nu se poate compara cu cele primite de la mama mea care a dorit să mă învețe mereu cum să am grijă de mine atât la interior cât și la exterior. Aspectul unei femei este foarte important, chiar dacă nu toate suntem adepte ale machiajelor extravagante sau a hainelor la modă. Este important să avem un aspect îngrijit care să emane în jurul nostru o stare plăcută care să atragă lângă noi oameni de același tip. După cum se zice, cine se aseamănă, se adună.

* acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017
2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree