Mă apuc de Bujo

Știți foarte bine că sunt o mare fană a elementelor de papetărie și a organizării. Întrucât la început de an vă discutasem despre mica mea agendă în care îmi notez planurile de la o zi la alta, vreau acum să vă spun despre upgrade-ul pe care îl fac.

Deoarece agenda de buzunar pe care o am este puțin insuficientă pentru toate planurile mele, am decis să îmi mut activitatea de organizare într-o agendă care să îmi permită să fiu creativă în timp ce îmi fac planurile săptămânale.

Tot văzând pe Youtube clipuri și pe Pinterest poze inspiraționale despre Bullet Journal, m-am decis mai demult să încerc această idee într-un caiet. Mi-a plăcut mult conceptul de bullet journal și m-a ajutat mult să mă organizez.

Acum doresc să fac același lucru, dar într-un mod mai ordonat și profesionist. De aceea mă voi folosi de noua mea agendă Leuchtturm1917 pe care am primit-o recent de la site-ul deScris.

Reducere pentru cititorii Secretele Cărților

Întrucât cei de la deScris au fost extrem de amabili, aceștia mi-au oferit un cod de reducere de 5% special pentru voi! Dacă vreți să vă achiziționați un kit de acest tip sau altceva, puteți profita de ocazie și să folosiți codul de mai jos!

COD: #secretelecartilor2289

Agenda Leuchtturm1917

Agenda Leuchtturm1917 primită este una de tip Dotted, adică are pe fiecare pagină niște puncte fine care te ajută foarte mult atunci când scrii, desenezi, trasezi chenare, etc. Acest concept mi se pare extrem de inovativ și sunt extrem de entuziasmată să văd ce îmi iese și mie.
Există mai multe agende dedicate pentru Bullet Journal, iar cei de la Leuchtturm1917 au și o agendă denumită Leuchtturm1917 Bullet Journal, dedicată special activității de jurnal cu bubuline. Cei de la deScris mi-au oferit posibilitatea de a alege dintre acela și varianta simplă care este disponibilă în mai multe culori.
Leuchtturm1917 Medium Dots este o agendă minunată, ce are paginile numerotate. Indexul de la început îți permite să îți indexezi capitolele din interiorul agendei într-un mod util iar foile speciale nu permit ca cerneala să se imprime pe partea cealaltă.
La sfârșitul agendei sunt 8 pagini detașabile, pe care le poți rupe dacă ai nevoie și mai apoi te poți bucura și te un buzunar unde să îți ții diverse hârtii, stickere și alte nebunii.

Pen Loop

Agenda pe care mi-am ales-o este în culoarea Berry, o culoare care am simțit că este veselă și plină de energie, numai bună pentru anul 2017. Cele 2 semne de carte prinse de agendă mă ajută mai mult decât îmi imaginam iar pen loop-ul în aceeași culoare este ideal pentru cei care doresc să aibă mereu la îndemână pixul preferat.

Linere și marker Faber-Castell

Ca să mă bucur de experiența completă, deScris mi-au oferit un Bullet Journal Starter Kit care include mai multe piese. Alături de agendă și pen loop, am primit un set de 10 linere Faber-Castell, o firmă de care știu de când eram mică și făceam meditații la desen.

Linerele sunt nemaipomenite pentru Bujo, scriu subțire și alunecă ușor pe paginile agendei. Cele 10 culori sunt potrivite pentru ideile de bază ale oricărei persoane creative care se apucă de Bujo.

Setul mai include și un marker Faber-Castell într-o culoare neon (galben în acest caz), care mă va ajuta să îmi evidențiez părțile importante din agendă.

Ca să fiu și mai organizată, setul Index Plastic Kores în mai multe culori va fi ideal pentru a delimita paginile sau pentru a face paginile mai creative și organizate.

Liner cu capilarii ecco pigment Faber-Castell

De multe ori când desenam doream să folosesc numai linere waterproof, care să îmi permită mai apoi să colorez cu acuarelele sau markerele. Nu întotdeauna linerele rezistente la apă pe care mi le-am achiziționat au fost bune.

M-am îndrăgostit acum de linerul de la Faber-Castell care este într-adevăr rezistent la apă și lumină. Este un liner disponibil în mai multe grosimi, al meu fiind cel de 0.3. Este perfect pentru bullet journaling, pentru scris sau desenat. Abia aștept să vă arăt și vouă cum mă ajută acest liner!

Sunt curioasă cum vi se pare conceptul de Bujo și dacă vouă vă place să vă organizați. Întrucât agenda Leuchtturm1917 este numerotată, îmi pare foarte ușor să îmi organizez ideile și să am pagini speciale care îmi oferă fericire și destresare.

O agendă de acest tip îți oferă posibilitatea de a fi cât mai creativ, rezultatele finale vorbind de la sine. Formatul A5 al agendei este numai bun și pentru travel, așa că vă puteți face planurile oriunde vă aflați.

Cu cât voi progresa cu interiorul agendei vă voi oferi și vouă detalii și poze ajutătoare sau inspiraționale. Sper și să pot filma ceva curând care să vă ofere o perspectivă despre Bujo. ^_^