Siiiii, ma inscriu la Spring Superblog 2017!

Țineți-mi pumnii!

Nu am avut multe ocazii să particip la concursuri de-a lungul vieții mele, așa că odată ce am descoperit competiția bloggerilor denumită Spring SuperBlog 2017, m-am decis să îmi încerc și eu șansa cu blog-ul meu.

Întrucât aș vrea să îl duc la alt nivel și să îi ofer cât mai multe șanse în a-l dezvolta, am zis că merită să mă înscriu la acest concurs la care participă atât de mulți bloggeri an de an.

Participarea la concurs nu este una dificilă din punctul meu de vedere, dar sunt sigură că voi întâmpina destule probleme și momente “de reculegere” când nu voi ști cum să îmi adun cuvintele laolaltă pentru a scrie acele articole pe care le voi avea de dus la bun sfârșit pentru a strânge un punctaj cât mai mare în cadrul acestui concurs.

Sunt învățată cu deadline-urile, dar tot voi fi contra cronometru când vine vorba de unele articole pentru care poate nu voi avea inspirația de moment.

Dacă vreți să îmi țineți pumnii, vă invit să o faceți, și vă aștept cu comentarii la viitoarele postări pe care le voi face. Sper să am o șansă de a mai învăța ceva nou de pe urma acestui concurs. 😀

2017-09-09T11:30:21+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree