Nu esti tu cand iti este sete: La Fantana te salveaza

În una dintre acele zile de lucru obositoare de muncă, am fost invitată alături de câțiva colegi la o conferință organizată pe neașteptate. Aceasta avea să ne pună în valoare proiectele la care lucrasem în ultimele luni. Cu mult entuziasm și emoții, am mers spre sala unde fusese programat evenimentul, și am așteptat prezența invitaților de la alte firme care aveau să devină posibili sponsori pentru ideile noastre.

Toți invitații aveau să sosească în curând, așa că între timp mi-am permis să discut cu interes alături de colegi despre posibilele întrebări pe care aveam să le primim. Prezentarea proiectelor era acoperită de câțiva șefi ai departamentelor noastre, așa că nu trebuia să ne facem griji pentru acest aspect.

Totul a descurs normal, și chiar scăpasem de emoții până în momentul în care colegul Andrei m-a întrebat în glumă dacă mi-am pregătit și eu un discurs. Nu mi-am dat seama la ce se referea acesta până în clipa în care am realizat că și eu aveam o implicare destul de mare în 2 dintre cele 4 proiecte despre care avea să se discute în cadrul conferinței.

Ei, ți-ai găsit moment bun pentru glume, Andrei, mi-am zis în mintea mea. Emoțiile de mai devreme mi-au revenit, și chiar au început să crească exponențial. Fiind o conferință la care fusesem invitată pe ultima sută de metri, nu aveam în minte o coerență a ideilor mele. Iar toți cei care mă cunosc știu bine că îmi place să fiu pregătită pentru orice prezentare de acest tip.

M-au năpădit toate căldurile, iar primul instinct pe care l-am avut a fost să întind mâna spre masa din fața mea unde se aflau de obicei răcoritoarele și gustările. Ia-le de unde nu-s! În afara unor prăjiturele, nu era nicio băutură răcoritoare, niciun strop de apă, și nici măcar vreo ceașcă de cafea care avea să mă salveze de emoții.

Colegul Andrei a sesizat mica mea panică și a încercat să mă liniștească. I-am cerut politicos să fugă până în biroul meu și să îmi aducă o sticlă de apă. El a refuzat și m-a informat că unul dintre colegi se ocupase deja de aprovizionarea noastră cu apă și cafea.

Nu au mai trecut multe minute, și furnizorul nostru de încredere La Fantana a sosit cu apă și cafea pentru noi. Fiind compania noastră care ne aduce mereu apă la birou și cafea la birou atunci când avem nevoie, m-am bucurat întrucât știam că apa acestora este una hidratantă și destinată consumului zilnic.

La scurt timp am reușit să iau câteva guri de apă și să mă mai liniștesc. Desigur, emoțiile mi-au revenit în momentul când au apărut reporterii tv, dar acum stăteam cu sticla de apă lângă mine și mă simțeam mai în forțe pentru posibila prezentare pe care ar fi trebuit să o ofer celor din jur.

* acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017
2017-09-09T11:30:09+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree