i'm your prince il principino pupa milano

Il Principino

“A fost odată ca niciodată, un broscoi mic și adorabil… ce își căuta prințesa!
Acum, o trusă de makeup te cucerește prin simpatia ei.
Trusa conține farduri de ochi compacte cu texturi pigmentate, ușor de aplicat, un gloss și un ruj cremă pentru buze colorate cu efect de lac. Şi o oglindă practică.
Un cadou special, de poveste! Ce mai aştepţi să îl transformi pe broscoi în prințul tău?”

În urmă cu ceva timp am profitat întâmplător de reducerile de Valentine’s Day de la magazinul Pupa din City Park Mall. Întrucât achizițiile făcute se încadrau într-o anumită sumă, am putut să îmi aleg cadou și acest broscoi hazliu care îmi atrăsese atenția de mai mult timp.

Am sesizat că la Pupa au din când în când niște nebunii din acestea care includ anumite farduri sau glossuri pentru buze, toate numai bune de luat după tine la drum.

i'm your prince il principino pupa milano

Broscoiul se deschide ușor iar în interior am regăsit o oglindă, o paletă de 4 farduri, un ruj cremă pentru buze. Existau vreo două modele pentru interiorul broscoiului, eu regăsindu-mă mai bine în tonurile acestea rozalii. La exterior, broscoiul putea să fie verde, roșu sau alb, așa că fiecare fată avea din ce alege.

Fardurile, patru la număr, sunt potrivite pentru realizarea unui machiaj cu tente somky. Rozul poate fi folosit în combinație cu maro sau cel gri intens, pe când albul sidefat e numai bun de iluminat colțurile sau arcadele ochilor. Spre deosebire de celelalte farduri de la  Pupa, nu pot spune că sunt dată pe spate de textura acestora. Cu o bază de machiaj se văd decent pe pleoapă, dar în caz contrar nu mi se par prea pigmentate.

i'm your prince il principino pupa milano

Cele două produse pentru buze sunt în schimb mai pigmentate (cel de jos, roz închis) și pot spune că nici pentru ele nu prezint un interes crescut deoarece am sesizat că pigmentează artificial buzele. Niciodată nu am fost mare fană a gloss-urilor, dar acestea au un aspect de ruj glossy care lasă urme în jurul buzelor când ți se întinde din greșeală.

i'm your prince il principino pupa milano

Coroana broscoiului este de fapt un aplicator de fard sub acoperire, lucru ce mi s-a părut amuzant tare. Per total, această mică paletuță cu un aspect hazliu nu este ceva de care nu te poți lipsi. Nu știu dacă aceasta este doar părerea mea sau și alții consideră acest lucru despre acest beauty kit.

Raportat la preț (în jur de 50 de lei) pot spune că achiziția în sine este una ok. Dacă dorești să testezi un kit de acest tip și dorești să aibă un aspect drăguț, poți face o mică investiție. De asemenea, pe post de cadou, un kit de acest tip poate fi o alegere simpatică tare. În aceeași colecție apăruseră și Il Principe Ranocchio, Sua Maestra și La Principupa.

i'm your prince il principino pupa milano