Credite de nevoi personale

credit nevoi personale

Ai nevoie de credite de nevoi personale?

În momentul în care ai nevoie de credit de nevoie personale București, ExtraSimplu este soluția pentru tine! Acest site îți permite să contractezi credite nevoi personale rapide pe o perioadă scurtă de timp. Opțiunea de microcredit ExtraSimplu este ideal pentru nevoile financiare mici și urgente, raportându-se la veniturile tale.

Când ai nevoie urgentă de bani și nu știi la cine să apelezi, platforma online ExtraSimplu îți vine în ajutor. Fiind o platformă online concepută într-un mod prietenos, îți va fi extrem de ușor să o folosești.

Ai nevoie de două documente pentru a realiza un împrumut, iar banii tăi vor fi livrați rapid în contul tău bancar. Spre deosebire de alte credite nevoi personale rapide, în acest caz nu există comisioane ascunse, dobânda este una fixă, iar tot procesul de credit nevoi personale este unul simplu si rapid.

Detalii despre credit nevoi personale

  • ți se permite un împrumut de până la 2000 RON
  • ai nevoie doar de o copie după actul de identitate și extrasul de cont
  • ai la dispoziție 30 de zile până rambursezi banii
  • perioada de rambursare este de 30 de zile pentru primul credit
  • dobândă fixă
  • fără comisioane ascunse
  • bani ușor de rambursat
  • tot procesul este rapid
Procesul de transfer al banilor este unul rapid, așa că în aproximativ 2 ore poți avea în contul bancar banii pe care i-ai solicitat. În funcție de banca la care ești, banii pot apărea în cont într-un interval de până la 1 zi, în funcție de ora depunerii și de zilele nelucrătoare.
credit nevoi personale

Chiar dacă ai alte credite în derulare (la bănci sau alte instituții financiare), poți contracta un credit Extra Simplu atâta timp cât te asiguri că nu intri cumva într-o imposibilitate de plată.

În situația în care te răzgândești cu privire la împrumutul tău, echipa îți stă la dispoziție pentru ajutor sau orice nelămurire. Întrucât ai 14 zile la dispoziție pentru a-ți rezilia contractul de credit din momentul semnării lui, poți să stai fără griji în cazul în care intervine vreun aspect care te va face să dai înapoi.

Condiții de aplicare pentru un Credit Extra Simplu

Pentru a putea aplica pentru un credit Extra Simplu, trebuie să fiți un cetățean român, cu o vârstă mai mare de 18 ani și să aveți o sursă de venit stabilă (salariul, pensie, etc.) care să vi se vireze într-un cont bancar legat de un card.

Trebuie de asemenea să aveți un telefon mobil prin intermediul căruia echipa Extra Simplu să țină legătura cu dumneavoastră la orice pas.

2017-09-08T09:09:22+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree