Clothing Haul (de primavara)

Un strop de culoare

Cine se uita acum mai mulți ani în garderoba mea, putea să sesizeze că am destul de multe culori. Cu toate acestea, ușor ușor m-am regăsit mai bine în culorile mai pale sau în gri (fac ce fac și mereu tind să ajung la gri) și chiar dacă aveam culori prin dulap, ajungeam să nu le port îndeajuns de des.

Cu ocazia exploziei de culori din magazine și pentru că se apropie primăvara, am decis să mă înnoiesc eu cu ceva fain, așa că am pus mâna și pe niște culori pe care nu le vedeam deloc printre hainele mele.

Desigur, ieșirea mea la cumpărături a fost total random (cum se întâmplă de multe ori), însă mi-am cumpărat ȘI ceva ce aveam în wishlistul meu.

Ză Body

Mereu m-am întrebat cum se simte să porți un body, iar acum am primit răspunsul. Încă nu am reușit să port noul (primul) meu body negru – prea schimbătoare vremea – dar am sesizat la probă că nu părea incomod.

Un body mi se pare o piesă destul de basic în garderoba unei femei, fiind ușor de purtat atât la blugi cât și la diverse tipuri de fuste. Poți uita de grija că ți se ridică bluza din fustă/pantaloni, lucru de care multe femei sunt deranjate.

Fiind negru, cel pe care mi l-am ales va fi și ușor de potrivit la numeroase ținute. Am avut și noroc la Stradivarius, așa că dintre toate achizițiile mele, acesta a fost la reducere.

Oh My PANTS!

Una dintre micile mele obsesii când vine vorba de haine o reprezintă blugii. Am destul de multe perechi de blugi (desigur că printre ei se află și unele perechi pe care am ajuns să le abandonez), însă aceștia mi se par cel mai ușor de purtat. Faptul că sunt confortabili și îmi țin de cald în perioadele mai reci (da, sunt extrem de friguroasă) este doar unul dintre plusurile lor.

Aveam o pereche de blugi deschiși la culoare, însă când i-am văzut pe aceștia la Stradivarius am zis că nu ar strica să îi cumpăr. Ce m-a convins să îi cumpăr: îmi veneau ca turnați, culoarea de un bleo minunat mă ducea cu gândul la cerul de primăvară, erau mulați pe picioare însă extrem de confortabili. Cum să nu mă convingă să mi-i iau? 🙂

Love me RED

Cei apropiați mie știu faptul că pentru mult timp am avut o oarecare fobie față de culoarea roșu. Nici acum nu prea îmi place, însă am descoperit că anumite nuanțe de roșu pot fi incluse în viața mea de zi cu zi (ojele roșiatice sunt primele care și-au spus cuvântul).

Am sesizat că în această perioadă se poartă acele malete și bluze care au decupaje în zona umerilor. Îmi doream o astfel de bluză și am descoperit una recent în magazinul Orsay. Am fost fericită să văd că avea un material moale, se mula foarte frumos pe corp, avea decupajele la umeri, și niște volănașe minunate care să mascheze tăieturile.

Fiind în culoarea roșu, am stat nițel pe gânduri, dar am fost convinsă imediat la momentul probei. Am văzut ce schimbare poate face această culoare, iar faptul că mă simțeam confortabil în ea m-a convins să am curajul de a purta un pic de roșu.

Kiss me YELLOW

Galbenul este o altă culoare de care am fugit destul de des atunci când venea vorba de haine. Am considerat că această culoare nu mă avantajează, făcându-mă să am un aspect bolnăvicios, galbejit.

Cu toate acestea încep să cred că m-am înșelat pentru că acum, din câte vedeți, am o bluză de un galben absolut minunat. Este un pulovăr de fapt, extrem de comod și lălâi, dar feminin în același timp.

Fermoarul de la spate care este dispus de sus până jos reprezintă un touch aparte, oferindu-i un aspect interesant acestui pulovăraș. L-am purtat deja de câteva ori și sunt tare mulțumită de el. Se șifonează un pic cam repede, dar în rest este cuminte de tot.

La fel pot spune și despre bluza roșie și despre blugi. Sunt extrem de ascultători și ne înțelegem de minune când ieșim afară.

Eu sunt extrem de mulțumită de alegerile mele și abia aștept să văd mai multe zile însorite în care să le port cu drag. Cred că am făcut o alegere bună prin achiziționarea acestor hăinuțe. Sunt sigură că le voi avea mult timp de acum încolo, și că reușesc să îmi completeze garderoba, oferindu-i culoare.

Voi aveți culori pentru haine pe care v-ar fi teamă să le purtați? Ați îndrăznit să purtați modele sau culori care considerați că nu sunt pe gustul vostru? Cum mi s-au părut? ^_^

2017-09-09T10:28:07+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree