Chokerul cu pandantiv steluță

Brățara mărgelată

Weekend-ul trecut a fost tare mohorât și puțin cam friguros. Nu știu cum se face, dar de la o vreme fiecare weekend pare să fie mult mai urât ca zilele săptămânii. Cu toate acestea, am ieșit afară la o plimbare, având nelipsita carte după mine și niște accesorii noi de care m-am îndrăgostit!

De mult timp am descoperit că chokerele sunt la modă, însă am fost un pic reticentă în purtarea lor, cu gândul că m-ar jena. Ei, bine, se pare că acum pot spune că am primul meu choker de care sunt extrem de încântată!

Vă povesteam recent despre trei accesorii de la CDiem Accessories și de faptul că am fost încântată de ele. Chokerul negru îmi place extrem de mult și poate fi purtat în mai multe moduri. Fiecare fată poate fi inventivă și poate purta acest tip de lanț strâns pe gât sau mai lejer. Fundița este și ea opțională, întrucât biluțele de la capete ajută lanțul să atârne.

Brățara cu perle este și ea comodă și foarte frumoasă și consider că se potrivește la multe ținute. Se leagă la un capăt cu nod și fundiță, ca să ofere un aspect cât mai cute.

Pe mine pozele, accesoriile, cartea și o plimbare m-au făcut să uit de vremea urâtă de afară. Voi cum combateți zilele întunecate? ^_^


*poze realizate împreună cu Snap Studio
2017-09-11T11:24:29+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree