Chloe cea grasa îmi atacă brânza pufoasă

Cine mă cunoaște știe foarte bine că sunt un fan al lucrurilor pufoase, iar jucăriile sunt printre cele care reușesc să mă încălzească la suflet în multe momente. Când eram mică aveam atracție pentru tot soiul de jucării, însă cu cât am crescut am devenit mai selectivă (mi se pare și normal) așa că am decis să păstrez doar jucăriile care îmi plac foarte mult sau care au o valoare sentimentală.

Nu pot spune că sunt multe jucării în magazine care chiar îmi iau ochii din loc, dar multe dintre animațiile mele preferate încă reușesc să mă facă să zâmbesc. Cea mai pufoasă jucărie pe care am tot sesizat-o recent prin hypermarket-uri este pisica mov din animația The Secret Life of Pets. Am văzut această animație și mi s-a părut extrem de hazlie iar de atunci mereu m-am amuzat când întâlneam orice jucărie pufoasă din film.

De ziua femeii mi-a fost dăruit un cadou neașteptat și m-am amuzat la culme când am văzut că primesc nu un pufos plușat, ci trei! Toate animăluțele pufoase sunt personaje ale animației The Secret Life of Pets și pot spune că sunt preferatele mele.

Iepurele alb, Snowball, mă amuză cu privirea lui inocentă, când de fapt știm toți cât de diabolic este! Câinele negru, Buddy, este cel care m-a făcut să râd cel mai mult, scena în care el se scarpină cu ajutorul unui mixer fiind cu adevărat hilară! Iar la final o avem pe… Chloe.

Când vorbesc despre Chloe, pisica mov, sunt puțin cam temătoare pentru că am sesizat că este extrem de mâncăcioasă. Nu doar că este un fan brânză ci adoră orice preparat conține brânză. Încă de când a ajuns la mine acasă dă târcoale pe la frigider și ar vrea să atenteze la crema de brânză pufoasă de la Delaco. Nu știu dacă o să o pot reține mult timp de la un atac, mai ales când voi fi plecată din casă. O sa vă invit să o vedeți pe Chloe în acțiune într-un clip surprins când stăpânii anteriori nu erau acasă. Presimt că în curând va bate vântul prin frigider la mine, ha ha!

* acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017

Chloe în acțiune

 

2017-09-09T11:29:59+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree