ceai jasmine deluxe agenda yesterday and today always smile

Iasomia cea relaxantă

Îmi este greu să țin pasul cu tot felul de postări care îmi trec prin minte, fapt pentru care nici despre ceaiuri nu reușesc să vă mai vorbesc la fel de des. În ultima perioadă am mai testat câteva pliculețe din ceaiurile pe care le tot primeam de la Books Express, așa că am zis să vă prezint ce mi-a plăcut dintre acestea.

Jasmine Deluxe a fost un ceai de iasomie care mi s-a părut relaxant. Nu știu de ce, dar mi-a amintit de ceaiul de tei pentru o clipă.

Cât timp mi-am făcut un update în mini agenda mea cu Always and Today Always Smile (v-am vorbit de ea aici și aici), am savurat și ceaiul de dimineață cu o aromă plăcută de iasomie. Nu vă pot descrie gustul pentru că nu sunt învățată cu ceaiurile de iasomie, însă vă recomand acest ceai pentru momentele când simțiți că aveți nevoie relaxare. La fel ca și ceaiul de tei, am simțit că și acest tip de ceai mă calmează.

Îmi place să fiu organizată așa că sper ca data viitoare când beau un ceai relaxant alături o să vă prezint și detalii despre noul meu planner de care sunt super entuziasmată!

ceai jasmine deluxe agenda yesterday and today always smile