Bilete de avion pentru o vacanță relaxantă: Bordeaux, Dortmund

bilete avion blue air bordeaux

 

Vacanța în Bordeaux

Dacă nu ai vizitat niciodată Franța și ai dori să începi acum, un oraș recomandat pentru tine este faimosul Bordeaux. Acesta se află în sud-vestul Franței, la 500 km de Paris. Persoanele care sunt fascinate de arhitectură, vor putea descoperi aici elemente de arhitectură specifice secolului al XVIII-lea. Străduțele micuțe și primitoare îți oferă un aer cosmopolit, relaxându-te în timp ce admiri peisajele.

Ca să te bucuri pe deplin de vacanța ta, începe să vizitezi centrul istoric Bordeaux și nu uita să deguști faimosul vin de Bordeaux. Vinurile de calitate, vechi, pot fi degustate în Les Chartrons, cartierul comercianților de vinuri.

Alte atracții turistice care merită văzute sunt Podul de Piatră, Muzeul de Artă, Teatrul de Comedie sau Catedrala Sfântului Andrei. În anumite perioade, dacă ai noroc sau îți pregătești vacanța din timp, poți profita de unele festivaluri care se organizează anual.

Îți poți cumpăra bilete de avion Blue Air dacă dorești să ajungi la Bordeaux. Poți achiziționa bilete avion Blue Air la prețuri extrem de avantajoase. Pentru a profita de bilete Blue Air la prețuri mai reduse, nu uita să urmărești și ofertele speciale pe care siteul Aerolines ți le pune la dispoziție. Acolo vei găsi cu siguranță bilete avion ieftine Blue Air ce îți vor asigura vacanța mult dorită pentru a te relaxa.

bilete avion blue air dortmund

 

Dortmund, orașul muzeelor și al galeriilor de artă

Persoanele care doresc niște bilete avion ieftine Blue Air ar trebui să se orienteze către o vacanță spre o zonă cu prețuri mai accesibile. Un loc de acest tip îl reprezintă Dortmund, un oraș german ce se localizează în landul Renania de Nord-Westfalia. Orașul este plin de muzee și galerii de artă, o grădină zoologică. Pentru fanii bucătăriei, Dortmund este locul ideal pentru care să ai bilete avion Blue Air.

Cu bilete Blue Air vei ajunge în Dortmund unde ai numeroase locuri și atracții care te așteaptă. Turnul de televiziune Florian, Gradina Zoologică Dortmund, un Rosarium cu 3000 specii de trandafir, Ruinele de Syburg sunt doar câteva locuri pe care trebuie să le vedeți. Zonele pline de verdeață vă vor permite să vă plimbați și să vă relaxați, pe când bisericile medievale și muzeele de artă și cultură, de istorie naturală sau artă culinară, vor fi momentele în care veți afla lucruri noi.

Dacă în Bordeaux puteați degusta vinuri parfumate, în Dortmund faceți cunoștință cu o bere tradițională care vă duce cu gândul la aur. V-am făcut curioși, nu-i așa?

2017-09-08T09:15:25+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree