Un ten curat cu apa micelară Pure Active de la Garnier

lalea apa micelara pure active garnier

Pure Active by Garnier

A trecut ceva timp de la ultima apă micelară pe care am folosit-o (era tot o apă micelară de la Garnier), fapt pentru care m-am gândit să vă prezint o nouă descoperire pe care am făcut-o recent.

Apa micelară Pure Active de la Garnier mi se pare numai bună când vrei sa te demachiezi după o zi lungă. Eu obișnuiesc să mă spăl cu un gel pentru față special (o să vă vorbesc despre el, înlătură foarte bine machiajul), dar seara nu am mereu chef să mă spăl, așa că folosesc o apă micelară.

Înainte de culcare este foarte important să ne demachiem, așa că odată ce se apropie seara, îmi înlătur cât mai repede machiajul cu Pure Active de la Garnier pentru a scăpa de o grijă.

apa micelara pure active garnier

Păreri despre apa micelară Pure Active

După ce am folosit-o vreo două săptămâni, pot spune că sunt încântată de această apă micelară. Curăță tenul bine, nu provoacă usturime pielii (mai ales în jurul ochilor care sunt mai sensibili) și nu lasă tenul gras, ci fin și curat.

Nu am sesizat să aibă un miros anume, așa că dacă nu suportați mirosurile puternice la final de seară, această apă micelară este pentru voi. Recomandat pentru tenul mixt, gras sau sensibil, produsul se pare că ar trebui să fie potrivit pentru oricine.

Toate la grămadă, nu pot decât să vă recomand această apă micelară! Știu că o voi cumpăra din nou pe viitor și sunt curioasă dacă ați testat-o și voi deja.

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree