Wishlistul meu pentru Valentine’s Day și Dragobete

Chokere și coliere vesele

Am perioade când port destul de des lanțuri sau alte accesorii la gât (probabil primăvara și vara), și în perioada aceasta am fost destul de atrasă de chokere însă nu am apucat să îmi cumpăr niciunul. Am descoperit că au revenit chokerele pe care le purtam când eram mică, și noi modele care mai de care.

Chokerele sunt de obicei destul de mulate pe gât (ideea de strâns le caracterizează), însă multe au la spate un lanț care îți oferă posibilitatea să îți reglezi chokerul. Vă las mai jos care ar fi chokerele pe care eu am pus ochii, și un colier în culori primăvăratice. ^_^

Brățări în culori pudrate

Odată cu venirea primăverii mi-ar plăcea să îmi găsesc și câteva (nu multe) brățări comode pe care aș putea să le port. Am ales câteva în culori de tipul roz, alb sidefat, cât mai feminine și care să emane romantism. Mie îmi place rozul, așă că nu e de mirare să îmi îndrept atenția spre astfel de brățări.

Baloane romantice pentru surprize și poze reușite

Îmi place foarte mult să fac poze, așa că în perioada romantică a lunii februarie mi s-ar părea foarte drăguț să am niște baloane simpatice, în tematica potrivită, cu care să fac poze alături de cel drag mie. ^_^ Vouă cum vi se par aceste idei? Vă place să vă gătiți de Valentine’s Day sau Dragobete și să ieșiți la întâlniri romantice sau să faceți poze?

Pernuțe care proiectează mesaje romantice

Pentru fanele jucăriilor pufoase (ca și mine), o idee bună de cadou în această perioadă ar fi niște steluțe sau inimioare care se aprind și proiectează mesaje și figurine romantice. Eu am ceva asemănător (o gărgăriță care proiectează steluțe), așa că vă recomand cu mare drag o astfel de pernuță jucărie. Este extrem de relaxantă în zilele mohorâte, și o puteți folosi și înainte de culcare pentru a vă liniști, întrucât are și muzică inclusă. ^_^

2017-09-09T09:11:44+00:00

Leave A Comment