Simona testeaza dulciuri japoneze

dulciuri japoneze pocky kit kat stickere pisici

Nu știu dacă va deveni un obicei, însă am avut ocazia să mai testez o serie de dulciuri, de această dată de origina japoneză!! Sursele mele secrete au trimis un pachet special către mine, și am putut să gust și eu din magia dulciurilor japoneze. Stickerele cu pisici umflate, moneda de 1 yen și mug coasterul cu Sailor Moon au fost cireașa de pe tort.

cadou cu fundita

Vă invit să vedeți cum mi s-au părut aceste dulciuri, și poate le veți testa și voi dacă aveți vreodată ocazia.

dulciuri japoneze pocky mango ciocolata alba

Pocky cu mango și ciocolată albă

Pocky Pocky Pocky time! Recent descoperite (la gust) datorită prietenei mele Kitty (puteți vedea cum degust snacksuri asiatice), Pocky au devenit o gustare foarte interesantă pentru mine. Desigur, neavând cum să mi le cumpăr de la colț de stradă, nu voi avea ocazia să ronțăi prea des.

Ana, drăguța prietenă din lumea livrească, a fost amabilă și thoughtful, și mi-a trimis un pachețel în care a inclus și niște Pocky, unul cu aromă de mango, iar celălalt cu ciocolată albă. În cazul în care nu știați, Pocky sunt niște sticksuri de tip biscuite, ce au o glazură cu ciocolată în diverse arome. Yum!
Mi s-au părut foarte bune ambele, și le-am ronțăit destul de repede! Am fost puțin sceptică de amândouă, întrucât nu sunt o fană a ciocolatei albe sau a fructului mango. Cu toate acestea, mi-au plăcut foarte mult, și au intrat în top alături de Pocky cu aromă de matcha tea.


dulciuri japoneze ciocolata love

Ciocolată LOVE

Indusă în eroare de imaginile de pe spatele cutiuței, am crezut că în interior se află niște ciocolățele în formatul celor de la Kinder. Am fost uimită să descopăr că aveam în mână de fapt, o cutiuță în miniatură cu bomboane de ciocolată.
Mi-au plăcut foarte mult aceste ciocolățele mici, cu arome de căpșune, banane, migdale și caramel. Toate au avut o textură cremoasă și mi-a fost greu să aleg care e preferata mea (poate cea cu banane?).

snacksuri japoneze

Mici snacksuri geniale

Se pare că aceste mici gustări de tip snacksuri ar fi ceva specific japonezilor. Eu nu le mai văzusem până acum, și mi-au plăcut la nebunie! Nu știu ce arome aveau, însă tind să cred că erau de fructe de mare (creveți, probabil). Mirosul pe care îl aveau nu era unul puternic sau deranjant, așa că am ronțăit cu multă încredere primul snacks. Cel roșu mi s-a părut foarte bun și cu o aromă destul de intensă, urmat apoi de cel albastru, și de cel galben care nu era așa aromat.

Mi s-au părut geniale aceste mici gustări, și mi-ar plăcea să am ocazia să le pot cumpăra și eu de la noi din magazine. Gustul sărat și cu arome de fructe de mare mi-a plăcut foarte mult, și a fost interesant să descopăr textura de chips diferit față de ce am mâcat până acum.

mug coaster sailor moon moneda 1 yen

Magie multă cu Sailor Moon

Ana a fost atât de drăguță încâț mi-a trimis și un suport pentru căni, cu Sailor Moon!! Mi se pare superb și îl ador. Culorile de pe acest suport sunt preferatele mele, și când mă voi uita la el pe viitor voi ști că a călătorit tocmai din Japonia ca să ajungă mai apoi la mine. It is really awesome (mi se face poftă de Sailor Moon)!

moneda 1 yen

1 yen, cu o valoare mai mare

1 yen japonez reprezintă aproximativ 4 bănuți de-ai noștri. O valoare nesemnificativă dacă stăm să analizăm, însă pentru mine acest bănuț are o valoare mult mai mare. O să am grijă de el și când îl voi privi mă voi duce mereu cu gândul la Japonia, Țara Soarelui Răsare (și la Ana, desigur).

stickere pisici din japonia

Petrecere cu pisici

Printre nebunia de dulciuri, am primit și două seturi cu stickere pisicești, numai bune pentru stilul meu și pentru carnețelele mele. Abia aștept să le tot folosesc, și să îmi înfrumusețeze planurile din agendă, sau să îmi marcheze citatele preferate din cărți.

Sunt o fană a stickerelor (ar trebui să trec prin ele odată și să le aranjez), așa că niciodată nu pot spune că am prea multe, ha ha! Desigur, încerc să fiu responsabilă și să nu cumpăr decât dacă găsesc ceva super drăguț și care consider că mă va ajuta cumva. ^_^

dulciuri japoneze jeleu struguri kit kat matcha tea

Gelatină de struguri și Kit Kat cu Matcha Tea

După ce am testat în decembrie Pocky cu aromă de Matcha Tea, am fost acum reunită cu gustul magic tipic japonezilor. Nu am avut ocazia niciodată să beau acest ceai japonez (sper ca într-o zi…), așa că sunt extrem de curioasă cum se simte gustul ceaiului prin comparație cu aromele acestuia din dulciuri.

Singurele Kit Kat pe care le-am testat la viața mea sunt cele clasice din România, așa că acum a fost o premieră să schimb aromă. Niciodată nu mi-au plăcut Kit Kat-urile, dar acesta cu aromă de matcha tea este clar preferatul meu!!
Gelatina de struguri nu mi-a plăcut, însă după o vreme m-a amuzat textura și parcă aș mai fi vrut un pic de gelatină. Pe vremea când eram mică, știu că existau multe gelatine de acest tip, însă tind să cred că erau mai aromate decât cel pe care l-am testat acum (nu se simțea puternic aroma de strugure, dar mirosul era genial!).

dulciuri japoneze acadele capsune ciocolata

Ciocolată pe băț

Numai la japonezi ai putea să găsești ciocolată pe băț în formă și cu aromă de căpșune. :)) Mi s-au părut extrem de kawaii și interesante aceste dulciuri, iar gustul lor a fost foarte bun. Vi le recomand cu mare drag. Și, da, acela este un sticker cu un liliack căruia îi este frig. 😀

😋 SIMONA TESTEAZĂ DULCIURI JAPONEZE

2017-09-09T10:53:33+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree