fata citind manga sailor moon in parc sacosa cititor
* shot by Snap Studio

 

Cu desaga pe umăr

Iubitorii de cărți sunt printre singurii care înțeleg cât de necesară este o sacoșă mare sau un ghiozdan/geantă în care să ne încapă toate cărțile pe care dorim să le cărăm după noi uneori (sau mereu).

După ce am primit sacoșica Amandina Biscuit de la Books Express, am fost extrem de fericită pentru că mi s-a părut foarte faină, și m-am gândit mai apoi să o și personalizez un pic. O să vă prezint și vouă ideile pe care le-am avut și cum le-am pus în aplicare.

aplicatie fluture negru insigne minioni

Cum să îți personalizezi sacoșica livrească

Materiale necesare:

  • o sacoșă din pânză (sau alt material) – de preferat cu tematică livrească
  • unul sau mai multe aplicații brodate
  • insigne simpatice
  • fier de călcat
  • imaginație
  • un pic de răbdare

calcare aplicatie fluture cu fier de calcat

Lipirea aplicațiilor

Eu aveam două aplicații în formă de fluturi negri (iubesc fluturașii) pe care tot mă gândeam să le folosesc la ceva, dar amânam momentul. Ei, bine, am luat unul dintre fluturi (al doilea cred că îl voi atașa pe niște blugi) și l-am poziționat pe sacoșica mea de pânză.

După ce am fost mulțumită cu aranjamentul făcut, am încins fierul de călcat, și am început să calc fluturele încetul cu încetul. Procesul este unul extrem de simplu și sigur, însă nu vă jucați cu fierul de călcat dacă nu aveți permisiunea unui adult!

Am apăsat fierul pe fluture în jur de 30-60 de secunde, până am dedus eu că s-a lipit bine de tot. L-am lăsat la răcit nițel, și apoi am trecut la pasul următor.

sacosa personalizata carti amandina biscuite books express

Insigne colorate și hazlii

Pe vremea generalei și a liceului am adorat să îmi împopoțonez ghiozdanele și gențile cu 10 mii de feluri de insigne și papițoi sau alte brelocuri. Nu dădea chiar așa de bine la ochi (nici eu nu le aveam cu cromatica așa de bine) însă mie îmi plăcea amalgamul de culori și nebunii pe care le căram în cârcă.

De-a lungul timpului m-am mai detașat de aceste bazaconii, însă mi-ar plăcea să mai atârn câte ceva simpatic pe la gențile/ghiozdanele mele (asta dacă aș găsi ceva potrivit cu gusturile mele actuale). Până atunci, m-am rezumat la a scoate din sertare câteva dintre insignele pe care le am însă pe care nu am avut ocazia să le folosesc.

Alegeți-vă insignele preferate, și testați câteva aranjamente pentru acestea. Dupa ce simțiți că sunteți mulțumiți, prindeți insignele cu grijă, și gata! Ce mi se pare super la insigne este faptul că le poți muta sau schimba oricând te plictisești de ele.

sacosa personalizata carti amandina biscuite books express

Cu imaginație, veți crea ceva unic

Să nu credeți că nu sunteți o persoană cu idei. Adunați lucrușoarele mici care s-ar putea atașa sacoșelei de pânză, și încercați diverse poziționări ale acestora. Sunt sigură că aveți o imaginație mare, și că veți reuși să creați ceva original.

Pe lângă insigne și aplicații puteți lega de toarta sacoșei o eșarfă colorată (poate vine primăvara mai repede), brelocuri cu jucării, iar pe suprafața plasei puteți chiar să coaseți niște modele hazlii în combinație cu nasturi sau bucăți de material.

Dacă vă veți personaliza sacoșica magică pentru cărți, îmi puteți arăta cum v-a ieșit. Sunt tare curioasă. ^_^