Recenzie Maxi Blush Like a Doll || Pupa Milano

maxi blush like a doll pupa milano 201

Culoare în obraji

Am descoperit mai bine magazinul celor de la Pupa Milano din City Park Mall Constanța în acest an, și am sesizat că au numeroase produse foarte foaaarte faine. Prețurile mi se par decente, având în vedere că vei bucura mult timp de un produs de calitate.

Am achiziționat câteva produse diferite, însă astăzi vreau să vă prezint simpatica pudră blush, Maxi Blush Like a Doll, în culoarea 201 Vintage Pink.

În primul rând, vreau să vă spun că prezentarea produsului este absolut genială, aspectul oglindă al pudrierei fiind unul elegant, care îi poate lua ochii oricărei domnișoare.

În interior am regăsit pe lângă pudra de dimensiuni considerabile, o oglindă care este numai bună pentru momentele când vrei să îți retușezi machiajul atunci când te afli pe drum, și o pensulă lată pentru pudră.

maxi blush like a doll pupa milano 201

Se poartă machiajul natural

Când am testat pudra am fost puțin nesigură de ceea ce promitea, întrucât avea un aspect sclipicios, și nu știam dacă este chiar ceea ce căutam pentru un blush. Când am testat prima dată produsul de machiaj, am sesizat că este destul de pigmentat, așa că nu trebuie aplicat mult produs odată pe pensulă.

Poți crește gradat intensitatea blushului pe pomeți, și în funcție de îndrăzneală, îl poți folosi și pentru a contura liniile feței, însă trebuie să neteziți bine produsul mai apoi.

În anul 2017 se poartă un machiaj mai natural, așa că blushul câștigă în fața produselor pentru conturarea feței. Întrucât vine și primăvara acum, consider că putem oferi tenului un machiaj mai relaxat, în culori pașnice pentru ten. Puteți compensa cu un machiaj mai puternic la ochi dacă sunteți în căutare de culoare, însă roșeața din obraji ar putea să fie îndeajuns pentru a va oferi un look primăvăratic. ^_^

Eu sunt mulțumită de aceast blush, și de produsele pe care le-am testat de la Pupa Milano. Mai am niște farduri pentru ochi superbe, pe care abia aștept să vi le prezint. Cu siguranță simt că am făcut o investiție bună, produsele rezistând destul de mult pe chip.

Voi ați testat produse de la PUPA? Ce îmi recomandați? Sunt tare curioasă. ^^

maxi blush like a doll pupa milano 201
maxi blush like a doll pupa milano 201

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree