Powder My Face || Pudre de fata Seventeen si Essence

Nu am apucat să vă mai vorbesc mult despre produsele de beauty pe care le-am tot testat de-a lungul ultimelor luni (deja lunile încep să se transforme în ani). Astăzi aș vrea să vă spun câteva păreri despre două pudre pentru ten, pudre care mi-au plăcut destul de mult.

Pudră compactă Natural Silky de la Seventeen

Detalii
culoarea: 02 Natural
Pudră compactă de tehnologie avansată pentru acoperire perfectă și protecție, adecvată pentru toate tipurile de ten

  • Vă oferă un ten impecabil cu naturalețea și protecția pe care o merită
  • Textură compactă „micronized” pentru un aspect fin, mat și catifelat al tenului
  • Este îmbogațită cu SPF 15 care creează un strat protector împotriva razelor UV și a radicalilor liberi
  • Conține vitamina E care împiedică deshidratarea tenului, îi menține suplețea și îl protejează împotriva factorilor nocivi ai mediului
  • Datorită formulei avansate, pudra conferă tenului o acoperire perfectă și uniformă de durată
  • Se aplică peste crema de zi pentru un aspect uniform rapid sau peste fondul de ten pentru o acoperire mai puternică

Am folosit puține produse de la Seventeen, însă ce am nimerit a reușit să mă încânte de fiecare dată. Pe lângă câteva farduri și un blush nițel sidefat, această pudră de față mi s-a părut extrem de faină.

Întrucât am tenul destul de deschis la culoare, nu prea folosesc orice tip de pudră, iar multe dintre ele recunosc că le folosesc pe post de bronzer (da, sunt cam albicioasă, he he).

Cu o textură fină, pudra Natural Silky Compact Powder de la Seventeen mi s-a părut extrem de plăcută și cu rezultate faine pentru tenul meu. Prețul a fost undeva la 45 lei din câte țin minte, și aș recumpăra-o cu altă ocazie dacă nu aș avea înlocuitori mai ieftini.

Pudră Mozaic de la Essence

Una dintre pudrele mele preferate este cea Mozaic de la Essence. Această pudră poate fi folosită în orice sezon, însă are un pic de sidef/sclipici prin ea, așa că în zilele cu soare ar fi mai recomandată.

Ce vă pot spune despre această pudră, este faptul că se potrivește cu frunzele de toamnă (cred că înițial pudra apăruse într-o colecție de toamnă) și miroase suuuuperb a scorțișoară! Are un miros genial, care te va face din prima clipă să te îndrăgostești de acest produs.

Revenind la efectele de beauty pe care le oferă purdra. Fiind o pudră mozaic, are mai multe nuanțe care te vor ajuta să îți și accentuezi anumite zone ale feței. O poți folosi și pe post de bronzer, pentru a-ți contura tenul, însă nu în exces pentru a nu sclipi prea mult când nu este necesar.

Prețul este și el unul extrem de potrivit pentru buzunarele tuturor, în jur de 15 lei, iar produsul mi se pare unul bun, pe care îl cumpăr cu drag de fiecare dată când se termină. În perioada aceasta am făcut pauză de la el întrucât am testat o pudră simplă de la Essence, și pot spune că și aceea mă mulțumește mult. 😀

Sunt curioasă dacă voi ați testat aceste pudre, sau care altele au fost pe gustul vostru. Sunt singura care folosește pudrele și ca pe bronzere? :)))

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree