jurnal one line a day a five year memory book

Zi de zi avem parte de lucruri mărunte care ne fac să zâmbim. Cu toate acestea, nu le dăm mereu importanță, fapt pentru care nu putem simți cu adevărat fericirea pe care unele mici momente ni le oferă.

Acum câțiva ani am primit de ziua mea un cadou foarte frumos și neașteptat de la draga de Kitty Gallanaugh cu care m-am împrietenit întâmplător prin intermediul pasiunii noastre comune, fotografia. Kitty mi-a trimis o agendă superbă, al cărui scop este unul de care nu mai auzisem până în momentul când am avut ocazia să o folosesc.

jurnal one line a day a five year memory book

Clipele mărunte care te fac fericit

One line a Day – A five year Memory Book este o agendă de tip jurnal, al cărui scop este de a te face să realizezi ce lucruri te-au făcut fericit în cadrul unei zi, totul desfășurându-se pe o perioadă de 5 ani. Astfel, timp de 5 ani îți poți nota, zi de zi, cele câteva lucuri care te fac fericit. Fie că este vorba de o realizare pe plan profesional, de un zâmbet oferit de un prieten sau o pasăre care ți-a ciripit dimineața la fereastră, toate aceste lucruri care simți că te-au făcut fericit într-o zi trebuie să fie notate în agendă.

În momentul când pornești un nou an, vei fi extrem de entuziasmat să descoperi că unele lucruri pe care le faci în noul an se repetă (spre exemplu, zile de naștere, mersul la plajă, bătăile în zăpadă, etc.). Cu cât trec mai mulți ani, cu atât pot face o comparație mai amănunțită pentru cum ai evoluat de-a lungul timpului, și cum, poate, clipele tale de fericire s-au schimbat graduat.

jurnal one line a day a five year memory book

Clipele prețioase, toate într-un singur loc

La început poate vi se va părea greu să înghesuiți într-un paragraf toate evenimentele unei zile. Cu timpul, veți realiza ce lucruri v-au făcut mai fericit, și să le selectați pe cele care chiar merită să rămâne scrise de-a lungul timpului.

Sunt zile când poate nu umplu 3 rânduri din cele 6 care îmi sunt puse la dispoziție, și alte zile când trec și de cele 6 rânduri cu puțin! Ce ciudat este să realizezi cum unele zile îți pot aduce mai multă fericire decât altele.

Legat de aspectul acestui jurnal, pot spune că sunt cu adevărat impresionată. Îmi place foarte mult culoarea bleo, iar detaliile aurii de pe cotor și coperte nu au făcut decât să completeze modul grațios în care a fost conceput acest memory book.


Mi-a plăcut la nebunie faptul că pe margini, paginile sunt aurite, și lucesc superb în lumină. Cred că un astfel de jurnal merită făcut cadou cuiva drag, care va putea cu această ocazie să își adune clipele frumoase într-un singur loc. ^_^

jurnal one line a day a five year memory bookjurnal one line a day a five year memory bookjurnal one line a day a five year memory book