Mediul de afaceri din România

business oameni afaceri romania

Femeile de afaceri din România

Cu toate că în trecut bărbații erau cei care obișnuiau să se ocupe de mari companii și de afaceri importante, în ziua de astăzi nu mai este o regulă. Femeile, cu multă ambiție, muncă și răbdare, au venit din urmă și au început să se ocupe din ce în ce mai mult de problemele administrative.

Foarte multe femei din România au demonstrat că pot avea afaceri de succes, și este foarte interesant și de apreciat faptul că domeniile în care sexul feminin se implică sunt variate.

Una dintre femeile de afaceri ale României este Luchi Georgescu, o doamnă care a reușit să aibă o avere de aproximativ 50 de milioane de euro. Pornind de la 0, și muncind extrem de mult, Luchi Georgescu a reușit să descopere pasiunea ei pentru mediul business în care are o activitate de peste 25 de ani.

femeie de afaceri luchi georgescu

Luchi Georgescu, un exemplu pentru afaceri

După absolvirea Facultății de Comerț cu o notă maximă, Luchi Georgescu a muncit mult și s-a implicat în mediul de business din România. Aceasta a reușit să devină un nume important în cadrul topului femeilor de afaceri ai țării noastre, ea fiind renumită pentru Vincon Vrancea. Dacă ați auzit până acum de Luchi Georgescu Vincon, cu siguranță că acum știți că această afaceristă este printre cele mai puternice femei din industria vinurilor.

Țara noastră dispune de numeroase podgorii, iar Luchi a intuit că invesțițiile pe care le face mereu în cadrul Vincon vor avea succes, producția de vinuri Vincon fiind una extrem de importantă și căutată.

Luchi Georgescu Vincon a reușit să se claseze pe locul trei în cadrul celor 11 ani de producție de vin, acest rezultat evidențiând foarte bine calitățile de care Luchi Georgescu dispune.

Cu toate că afacerista este un participant important pentru Luchi Georgescu Vincon, fiind majoritară în cadrul afacerii Vincon, averea sa se datorează și multor altor implicări ale sale. Investițiile sale în cadrul Meda și în domeniul construcțiilor au făcut-o pe Luchi să ajungă la averea pe care o are acum, și să capete experință în cadrul afacerilor.

Luchi Georgescu s-a implicat și în renovarea hotelului Favorit din stațiunea Venus, investiția sa de 1.9 milioane de euro dorind să le ofere românilor un hotel spațios, curat și adaptat la nevoile românilor ce își vor petrece vacanțele pe litoral. Profitul obținut va fi mai apoi folosit pentru adaptarea hotelului la gradul de trei stele.

2017-09-08T09:29:51+00:00

Leave A Comment