carti in editii aniversare 20 ani Harry Potter

20 de ani plini de magie Harry Potterească

Pe data de 26 iunie 2017 se împlinesc 20 de ani de când a fost publicat volumul Harry Potter și Piatra Filozofală. Întrucât seria Harry Potter a devenit un fenomen la nivel global, primul volum vânzându-se în peste 450 de milioane de copii, după traducerea lui în 79 de limbi, am tot avut parte de diverse ediții ale seriei, odată cu trecerea anilor.

Editura Bloomsbury continuă să reînvie magia, așa că celebrează într-un mod unic, aducându-le fanilor primul volum al seriei în două ediții geniale, pe care nu trebuie să le ratați.

Astfel, vă puteți bucura de primul volum, Harry Potter și Piatra Filozofală, în ediția Casele Hogwarts. Paperback sau hardback acestea vor fi disponibile pentru toate gusturile, și când zic toate gusturile, chiar așa va fi!

Ne vom bucura de 4 x 2 tipuri de modele ale volumului 1 din seria Harry Potter. În funcție de Casa Hogwarts în care ați fost repartizat, acum veți putea avea propriul vostru volum de Harry Potter și Piatra Filozofală în culorile Casei din care faceți parte.

Eu sunt o fericită membră a Casei Ravenclaw, așa că mă voi bucura de ediția albastră pentru acest volum. Nu fiți triști, dacă faceți parte din altă Casă, nu este problemă: fiecare dintre cele 4 Case Hogwarts (Griffindor – Cercetași, Slytherin – Viperini, Hufflepuff – Astropufi, Ravenclaw – Ochi de Șoim) au acum propria lor carte, frumos șlefuită și presărată cu magie. Dacă deja aveți mâncărimi în palmă pentru o precomandă sau pentru întregirea wishlist-ului livresc, vă las mai jos link-uri către cele 4 cărți, în cele 2 formaturi:

Ediția Paperback

Ediția Hardback

carti in editii aniversare 20 ani Harry Potter