Cum sa alegi covorul PVC si linoleum de calitate

camera de lucru decorata linoleum

Podea modernă și rezistență în timp

Dacă locuim la casă sau avem o cameră căreia am dori să îi oferim o podea cu un design aparte, dar și cu o rezistență în timp, ar trebui să ne orientăm atenția spre o pardoseală din covor PVC. Acest tip de pardoseală este extrem de ușor de întreținut, și vă permite să îi oferiți camerei un aspect modern.

eMenatwork vă oferă o gamă largă de tipuri de pardoseală din covor PVC din care să alegeți. Găsiți covor pvc și linoleum de calitate la eMenatwork, ambele fiind soluțiile ideale pentru decorarea pardoselei într-un mod modern, practic și util. Alături de o pardoseală bine amenajată, puteți găsi și alte produse ce vor ajuta spațiile pe care doriți să le decorați să devină mult mai plăcute vizual, dar și igienice.

magazin decorat linoleum

Covor PVC și linoleum pentru spațiile mari

Pentru spațiile mai mare de tipul birourilor, a școlilor, a magazinelor, pardoseala din covor PVC este alegerea cea mai bună, întrucât este rezistentă în timp, chiar și în locurile destul de circulate. Curățarea acestui tip de pardoseală se face foarte ușor, și de aceea nu necesită tratamente speciale pentru refacerea suprafeței ca în cazul altor tipuri de pardoseală.

Dacă sunteți în căutarea de linoleum ieftin, eMenatwork vă oferă o gamă variată de modele și culori, la prețuri pentru toate buzunarele. Acest tip de pardoseală este una care păstrează spațiul curat. Întrucât are proprietăți antibacteriene, va ține și praful la distanță și este și ușor de curățat. Școlile, spiatelele sau grădinițele sunt printre cele care optează cel mai des pentru linoleum, copiii, pacienții și elevii având nevoie de o protecție sporită, mai ales în aceste zone aglomerate.

Culorile puternice precum sunt roșul, pot fi utilizate pentru încăperile și spațiile unde copiii își petrec timpul, aspectul camerei părând astfel mai dinamic și plin de culoare. Albastrul sau verdele ar trebui folosite în spiatale sau școli, aceste culori fiind mai potrivite.

eMenatwork propune mai multe tipuri de linoleum ieftin și covor PVC la prețuri avantajoase. Pe lângă acestea, găsiți o serie de produse diverse pentru casa dumneavoastră, calitatea fiind cea care primează pe acest site online.

Puteți realiza comenzile și telefonic, echipa fiind la dispoziția dumneavoastră pentru întrebări și detalii despre produsele pe care vi eMenatwork vi le oferă.

2017-09-08T09:17:21+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree