Clipa de relaxare: Masti de fata Visage Anti-Rid si Relaxare

masca fata visage anti riduri relaxare

Pentru că ne aflăm în timpul weekend-ului, m-am gândit să mai răsfoiesc prin arhive și drafturi și să vă mai prezint ce produse de beauty am testat.

Nu sunt o adeptă a măștilor de față (pur și simplu nu mi-au intrat de fel în rutină), însă mai apuc și eu să testez una două from time to time. Acum mai mult timp am cumpărat de la Carefour două măști pentru față care mi-au plăcut foarte mult, și de aceea vreau să vi le recomand.

Orice ten are nevoie de un pic de luminozitate

Măștile de față sunt și ele concepute pentru diverse scopuri, și pot fi de mai multe tipuri. Cele două măști de față de la Visage sunt un fel de șervețele îmbibate în substanțe menite să redea luminozitatea tenului și să îl facă fin.

Mi s-a părut foarte ușor să deduc cum se folosește masca, instrucțiunile de pe spate fiind de ajutor. Ca să nu se rupă șervețelul (este fin de tot), acesta este aplicat pe o folie de plastic care va fi înlăturată după ce ați poziționat masca în poziția dorită. Trebuie să evitați zona ochilor și a gurii, pentru a nu avea eventuale probleme.

Eu am fost mulțumită de faptul că cele două măști nu m-au făcut să am vreo incomoditate la nivelul ochilor, iar imediat ce am aplicat masca, am simțit cum tenul mi se relaxează.

masca fata visage anti riduri relaxare

O piele mai fină și relaxată

Dintre cele două măști, preferata mea a fost cea mov, dedicată relaxării, mirosul de lavandă fiind printre preferatele mele. Uleiul de lavandă și extractul de aloe vera mi-au relaxat tenul și l-au făcut la final fin și mai luminos. Efectul nu a dispărut imediat, ceea ce a fost o bilă albă.

Și cea de a doua mască, cea roșie, a avut efecte asemănătoare, ea fiind specializată pentru riduri. Având un complex de hibiscus și parfum de orhidee, tenul ți se detensionează încă din primele momente când simți senzația plăcută de rece a măștii de față.

Sunt curioasă dacă aveți măști de față care v-au făcut minuni și pe care obișnuiți să le folosiți des. Poate le voi lua și eu la rând când mai am nevoie de o relaxare a tenului. ^_^

masca fata visage anti riduri relaxare

2017-09-09T10:23:50+00:00

Leave A Comment