Ce flori sa daruiesti de 1 martie

flori cadou 1 8 martie dragobete macaroons

Surprinde fetele cu flori și ceva dulce

Odată cu venirea zilei de Valentine’s Day, începe parcă o nebunie plăcută pentru femei (și una mai puțin plăcută pentru bărbați). Urmată de Dragobete și mai apoi de 1 și 8 martie, această zi dă parcă un start spre venirea primăverii.

Femeile ar trebui răsfățate cu flori pentru a le face să uite de frigul de afară și pentru a le aminti că sunt frumoase și gingașe ca acestea. Când o femeie primește flori de 1 martie se simte iubită, indiferent de tipul florilor primite sau de la cine sunt.

Dacă le răsfățați și cu o cutie de bomboane sau cu faimoasele prăjiturele macaroons, fiți sigur(ă) că le veți intra la inimă, și le veți umple ziua de fericire și zâmbete.

Când nu aveți idei pentru un buchet ideal pe care l-ați putea face cadou unei femei dragi într-o zi specială precum este cea de 1 Martie, puteți apela la o florărie online care vă oferă numeroase aranjamente florale din care să alegeți.

flori cadou 1 8 martie dragobete trandafiri inima

Trandafiri pentru doamnele mereu îndrăgostite

Se știe că multe femei sunt fane ale trandafirilor, așa că dacă nu vreți să vă încurcați printre picioare, sau să vă împleticiți mâinile, puteți alege cu ușurință un aranjament floral realizat din trandafiri. Floria este o florărie online care vă oferă numeroase aranjamente de acest tip. Dacă sunteți în căutare de flori pentru 1 martie, Floria este o alegere ideală pentru dumneavoastră. Aceștia vă oferă, pe lângă flori, și alte mici cadouri (dulciuri, jucării, băutură selectă, etc.) care pot întregi cadoul pe care doriți să îl faceți.

Dacă doriți să realizați cel mai frumos cadou de 1 martie, puteți alege ca flori de 1 martie, trandafirii roșii, roz, albi sau galbeni fiind printre cei mai frumoși. Aceștia pot fi aranjați sub forma unui buchet de flori 1 martie, sau pot fi dispuși în formă de inimă. Rozul este o culoare ce denotă bucuria, grația, sensibilitatea și dragostea într-un mod aparte, așa că puteți să vă orientați cu mare încredere spre flori pentru 1 martie în această culoare.

flori cadou 1 8 martie dragobete

Buchete proaspete primăvăratice

Ca să dați pe spate fetele și femeile care preferă naturalețea și prospețimea, alegeți un buchet de flori pentru 1 martie care conține flori cu tentă primăvăratică precum sunt freziile, irișii sau lalelele. În culori de galben, mov, alb și roșu, aceste flori vă vor ajuta să faceți un cadou de excepție.

Floria este locul unde veți găsi aranjamente de flori proaspete, în combinații la care nu v-ați putea gândi, și pe care nu le-ați găsi în orice florărie atunci când sunteți în goană de flori de 1 martie. Având numeroși clienți care s-au bucurat de experiența cu această florărie online, compania continuă să înflorească de la o zi la alta, asemenea florilor pe care le distribuie prin intermediul unui curier personal.

Dacă căutați flori 1 martie la o florărie clasică aflată la colț de stradă, nu veți avea ocazia să alegeți un buchet cu adevărat unic. Dacă țineți mult la cineva și doriți să îi arătați acest lucru prin a-i oferi un buchet de flori special, alegeți un aranjament care să conțină și flori 1 martie pe care nu le vezi prea des.

Lisianthus roz și albe, trahelium, santini, bouvardia roz sau calele sunt puține dintre exemplele din care ați putea alege pentru un buchet de flori cu adevărat reușit. Știu că nu florile aduc fericirea adevărată, însă venirea primăverii este doar unul dintre motivele pentru care puteți oferi sau primi flori, simțind în același timp o fericire de care alții uită des. Florile ne pot face ziua mai frumoasă, venind cu o energie benefica pentru trupul, mintea și sufletul nostru.


2017-09-08T09:25:43+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree