Blind date with a Book alaturi de Diverta

surpriza dragobete blind date with a book diverta

Întâlnire pe nevăzute cu o carte

De Dragobete am primit o surpriză frumoasă de la cei de la Diverta. Am primit un pachețel simpatic, decorat frumos, în interiorul lui aflându-se o carte de ficțiune, după cum zicea și pe ambalajul de hârtie.

Eram tare curioasă să văd ce se află în interiorul pachetului, dar mai întâi am citit scrisoarea în care am aflat și câteva detalii despre zeul Dragobete. Alături de urările frumoase, mi-am îndreptat apoi atenția spre pachețelul legat cu fundiță roșie, și am încercat să descifrez indiciile aflate pe ambalaj.

surpriza dragobete blind date with a book diverta

Povestea electrizantă a unui criminal…

Mesajul “povestea electrizantă a unui criminal pe care n-ai cum să nu-l admiri” m-a pus pe gânduri, însă nefiind o cunoscătoare a multora dintre cărțile apărute pe piață, mi-a fost greu să îmi dau seama ce titlu mi-a trimis echipa Diverta.

Curiozitatea m-a ros pe dinăuntru așa că am desfăcut cu grijă pachetul. Am descoperit un titlu care nu îmi este așa de familiar (rușine mie), însă de al cărui autor mai auzisem. Omul din Sankt Petersburg de Ken Follet mă așteaptă acum la o tură de lectură acest thriller mult lăudat.

Acțiunea se petrece în Londra (după cum era și indiciul de pe ambalaj), iar romanul este o combinație dintre thriller, spionaj, romantism, suspans și ficțiune. Sunt tare curioasă dacă această carte va fi catchy și sper să îmi pot face timp pentru ea. Mi se pare o lectură diferită de ce am citit recent, așa că nu ar strica o schimbare de peisaj.

surpriza dragobete blind date with a book divertasurpriza dragobete blind date with a book divertasurpriza dragobete blind date with a book diverta

2017-09-08T19:49:00+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree