aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon argintiu cifra 5

1 an alb, delicat 🌼

Mereu am fost o fire căreia îi plăcea să aibă carnețele, jurnale și te miri ce alte chițibușuri de acest tip. Îmi notam în ele gândurile, ideile și poveștile inventate, și de multe ori nu eram mulțumită de ceea ce cream așa că treceam la alt carnețel, alt jurnal, până simțeam că reușesc să îmi exprim mai bine stilul. Acest lucru a continuat o vreme bună de timp (acum se întâmplă mai rar), până când am ajuns în 2012 să am o mâncărime în palmă și să mă hotărăsc în fabuloasa zi de 14 februarie a.k.a. Valentine’s Day să îmi deschid un blog.

Fiind în perioada sesiunii și dorind să mă refugiez într-un colț al meu, am decis că un blog ar fi locul unde voi reuși să mă cunosc mai bine. Aveam deja o pasiune pentru cărți, așa că m-am gândit că pot vorbi despre noile mele cărți, despre lecturile care mi-au plăcut și cele pe care mi le doresc în acest spațiu virtual (iar alte bloguri de acest tip au fost și ele deschizătoare de drum).

Cu pași mici, delicați și cu teamă dar entuziasm în același timp, am pornit la drum, articolele luând naștere rând pe rând, înflorind ca niște boboci care își căutau drumul spre lumină.

aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon argintiu cifra 5

2 ani colorați și aromați 🌷

Bobocii au încercat să prindă culori aromate, dar totul s-a întâmplat destul de lent, întrucât nu am reușit să le ofer mai bine părți din stilul meu. Încă la început de drum, am continuat să mă descopăr, cu toate că nu realizam acest lucru.

Cu toate că părea să nu evoluez prea mult, am primit prima mea sponsorizare livrească (și am fost extrem de fericită și am avut un sentiment de wow), așa că începusem deja să mă gândesc ce aș putea face pentru a colora blog-ul mai mult (asta pe lângă faptul că modificam design-ul pe cât de des puteam – nemulțumirea asta).

Ca să duc pasiunea mea pentru blog și cărți m-am alăturat și comunității de booktube care a înflorit odată cu mine, și am descoperit că anul 2014 a reușit să îmi ofere o nouă oportunitate creativă și plină de oameni faini. Timid am început să mă prezint într-un nou mod, și am continuat cu inima strânsă cât un ghemotoc.

aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon roz cifra 5

3 ani de vacanță 🦋

Am descoperit că blog-ul este unul dintre lucrurile care mă liniștesc și îmi permit să îmi destresez mintea. Aici fug când doresc să scap de supărări sau alte lucruri care mă apasă de la o zi la alta. Am descoperit că pe blog mă simt ca într-o mini-vacanță, întrucât ceea ce fac aici îmi oferă satisfacție. Realizând fiecare postare cu plăcere și cu dorința de a avansa mai mult, continui să călătoresc în universul pe care mi l-am creat aici.

aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon argintiu cifra 5

4 ani energici și inspirați 🐞

Cu dorința de a-mi exprima stilul și creativitatea, blog-ul s-a extins din ce în ce mai mult, noi categorii și tipuri de postări și clipuri înflorind. Am primit mai multe sponsoriză livrești și m-am bucurat de acest lucru nespus de mult. Îmi place să citesc și să fac recenzii pentru cărți, așa că nu doream să ratez nicio ocazie de a mă extinde și a descoperi cărți noi.

Sponsorizările m-au ajutat să am și mai mult content de actualitate pe blog și youtube, și a fost fain de tot să văd cum cititorii erau și ei entuziasmați de titlurile pe care le prezentam.

aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon argintiu cifra 5

5 ani magici 🌈

Timpul a trecut, am devenit din ce în ce mai aglomerată așa că a trebuit să devin selectivă în tot ceea ce fac. A trebuit să învăț să spun “nu” și, încetul cu încetul, am văzut cât de multă satisfacție personală poate aduce și refuzul unor oportunități. Fie că este vorba de sponsorizări sau alte angajamente, am descoperit cum acest “nu” politicos mă ajută să îmi duc la bun sfârșit lucrurile pe care mă axez și cărora doresc acum să le ofer magie.

Au trecut mulți ani și încă nu realizez când au zburat toți. Când m-am apucat de blogging eram în anul 2 de facultate. Doream să evadez într-un spațiu al meu și să fug de toate problemele pe care le aveam. Acum reușesc să fac din blogging o mică a doua casă, unde sper să reușesc să cresc din ce în ce mai mult alături de pasiunile mele și de voi cei care mă citiți. Vă mulțumesc mult pentru susținere și vizite. Îmi sunteți toți dragi și sper să ne auzim mulți ani de acum în colo!! ^_^

aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon argintiu cifra 5aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon roz cifra 5aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon argintiu cifra 5aniversare blogger 5 ani secretele cartilor balon roz cifra 5 carti

* photo credits Snap Studio
* inspirațiile titlurilor de la Anya^_^

 

5 ani de blogging 🎈